Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in
Share | 
 

 Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
warcrank
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts: 128
Join date: 2012-07-13
Age: 29
Location: Sentul

PostSubject: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Thu Jul 19, 2012 10:13 am

Tadi tokey kedai call..dia nak confirmkan warna apa yg ambe nak...Ambe dalam kekusutan..Warna apa paling cun di mata..Nak amik grey,black,biru or silver...Sebab semua ambe minat..Huhuu..minta pendapat para sahabat plz vote untuk ambe warna apa paling menarik hati...Arghhh...Confuse..
Back to top Go down
lockheed
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts: 163
Join date: 2011-07-14
Location: Ipoh-Kajang-Cyberjaya-Segamat

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Fri Jul 20, 2012 9:24 am

merah
Back to top Go down
yellow200
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts: 68
Join date: 2011-04-26

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Fri Jul 20, 2012 11:06 am

kuning
Back to top Go down
carliph
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts: 501
Join date: 2011-03-24

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Fri Jul 20, 2012 2:36 pm

hitam..
Back to top Go down
ashotiwoth
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts: 23
Join date: 2012-03-06

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Fri Jul 20, 2012 4:34 pm

hitam Smile sebab dok pakai hitam dan hitam itu menawan Smile
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts: 3642
Join date: 2011-08-16
Age: 37
Location: Subang U5

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Fri Jul 20, 2012 4:59 pm

Putih

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
eszeree@AG
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts: 692
Join date: 2011-05-18
Age: 33
Location: Shah Alam

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Fri Jul 20, 2012 5:17 pm

putih....kalo SE laaa

_________________
"I Came, I Saw, I DIY-ed"

Whenever We FREE...We RIDE! cheers
Whenever We RIDE...Its Not FREE! Wink
Back to top Go down
warcrank
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts: 128
Join date: 2012-07-13
Age: 29
Location: Sentul

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Fri Jul 20, 2012 10:38 pm

waaa....ambe xjadi amik SE la...warna lain la..
Back to top Go down
cyberpapa
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts: 3
Join date: 2012-04-17
Age: 46
Location: Rawang Selangor

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Sun Jul 22, 2012 12:02 am

Hitam.. match dengan box dan jaket sekali
Back to top Go down
gudien
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts: 31
Join date: 2012-05-15
Age: 63
Location: ipoh mali

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Sun Jul 22, 2012 11:39 am


Warna apa pun semua cantik. HITAM, PUTIH, GREY, BIRU. Pendek kata tak menyesal. Tangkap satu. Saya suka GREY. tapi masa beli kena tunggu sebulan. Hehe tak nyenyak tidor pulak sebulan nanti. Jadi tokey kedai tu kata amik aje ready stock warna PEARL GREY se.

Apa susah2 kalau dah tersilap amik warna, Lain kali upgrade ke 400i or 600i tukor ler warna kita suka.
Back to top Go down
Shah_Sepat
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts: 76
Join date: 2012-05-31

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Mon Jul 23, 2012 12:48 pm

seme cantek..tapi itam macam motor aku lagi canteklahh..ha ha
Back to top Go down
fadzliSYM
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts: 387
Join date: 2011-10-01
Location: kl

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Tue Jul 24, 2012 6:50 pm

kalau nak simple....... putih SE...... terbaik la
Hitam pun cantik....... pasng stiker body.... mcm2 design ada....
Back to top Go down
mad_47
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts: 172
Join date: 2012-04-26
Location: klang

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Wed Jul 25, 2012 2:14 pm

rasa rasanye itam mcm muto aku ni cantik kot... Suspect
Back to top Go down
warcrank
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts: 128
Join date: 2012-07-13
Age: 29
Location: Sentul

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Thu Jul 26, 2012 8:00 am

so ambe decide nak amik hitam setelah melihat hasil survey dari para sahabat
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts: 3642
Join date: 2011-08-16
Age: 37
Location: Subang U5

PostSubject: Re: Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?   Thu Jul 26, 2012 8:30 am

Hahaha..tepuk dada tanya selera... Very Happy

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
 

Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Warna apa paling cantik pada pendapat tuan-tuan?
» ehem... GEGARAN PADA JENTERA SYM VTS 200...
» Absorber yang paling best for your SYM V1
» Pendapat tentang GPS
» Kerosakan yang sering berlaku pada EVO

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 ::  :: -