Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya? Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share
 

 Bonus SR leaking..

Go down 
AuthorMessage
luxdream
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
luxdream

Posts : 65
Join date : 2012-01-19

Bonus SR leaking.. Empty
PostSubject: Bonus SR leaking..   Bonus SR leaking.. EmptyMon May 05, 2014 7:43 am

Salam Warga SYM sekelian..di sini saya ingin melaporkan bahawa moto kapcai saya yang berusia 2 mingu dengan mileage 500km sudah pun megalami 'leaking' sebanyak 3 kali.Kali pertama n kedua kedai penjual yg repair..masuk kali ketiga masuk kilang trus..kalo lepas ni leaking lagik mau aku tukau moto lain..
Back to top Go down
mohdks
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 3
Join date : 2014-04-05
Age : 47

Bonus SR leaking.. Empty
PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Bonus SR leaking.. EmptyFri May 23, 2014 4:05 am

leaking kat mana? ada pic?
Back to top Go down
dragonteoh
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2015-01-22
Age : 38

Bonus SR leaking.. Empty
PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Bonus SR leaking.. EmptyThu Jan 22, 2015 4:39 pm

Saya punya Sport Bonus SR pun sama , baru 3 minggu, Meter kurang 400km dah petrol leaking kat pipe carburetor.

Pertama kali kasi service saja , lepas tu tadi baru tukar carburetor baru, masih sama, park kat rumah tak sampai 2 jam dah mula leaking walau pun size 50sen.

Back to top Go down
dragonteoh
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2015-01-22
Age : 38

Bonus SR leaking.. Empty
PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Bonus SR leaking.. EmptyThu Jan 22, 2015 4:45 pm

nak tanya bro luxdream , masalah leaking bro ni dah settle ke ?
Back to top Go down
radriz77
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2015-02-24
Age : 41

Bonus SR leaking.. Empty
PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Bonus SR leaking.. EmptyTue Feb 24, 2015 7:30 pm

salam geng..bonus sr baru aku pun leaking kat bawah kotak hitam belakang tayar depan tuh..tu minyak apa ye?
Back to top Go down
ksbm77@gmail.com
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2015-06-15
Age : 42

Bonus SR leaking.. Empty
PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Bonus SR leaking.. EmptyMon Jun 15, 2015 5:52 am

Dragonteoh,

Aku pun ade problem sama, baru 250km, ade leaking petrol kat tiub getah hitam tu. Ape solution?
Back to top Go down
Sponsored content




Bonus SR leaking.. Empty
PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Bonus SR leaking.. Empty

Back to top Go down
 
Bonus SR leaking..
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [FS]That 70's Show Season's 1-8 + Bonus EP's DVDRip XviD,avi(1 LInk ep's)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM Bonus 110-
Jump to: