Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Bonus SR leaking..

Go down 
AuthorMessage
luxdream
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
avatar

Posts : 65
Join date : 2012-01-19

PostSubject: Bonus SR leaking..   Mon May 05, 2014 7:43 am

Salam Warga SYM sekelian..di sini saya ingin melaporkan bahawa moto kapcai saya yang berusia 2 mingu dengan mileage 500km sudah pun megalami 'leaking' sebanyak 3 kali.Kali pertama n kedua kedai penjual yg repair..masuk kali ketiga masuk kilang trus..kalo lepas ni leaking lagik mau aku tukau moto lain..
Back to top Go down
mohdks
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 3
Join date : 2014-04-05
Age : 46

PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Fri May 23, 2014 4:05 am

leaking kat mana? ada pic?
Back to top Go down
dragonteoh
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2015-01-22
Age : 38

PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Thu Jan 22, 2015 4:39 pm

Saya punya Sport Bonus SR pun sama , baru 3 minggu, Meter kurang 400km dah petrol leaking kat pipe carburetor.

Pertama kali kasi service saja , lepas tu tadi baru tukar carburetor baru, masih sama, park kat rumah tak sampai 2 jam dah mula leaking walau pun size 50sen.

Back to top Go down
dragonteoh
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2015-01-22
Age : 38

PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Thu Jan 22, 2015 4:45 pm

nak tanya bro luxdream , masalah leaking bro ni dah settle ke ?
Back to top Go down
radriz77
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2015-02-24
Age : 40

PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Tue Feb 24, 2015 7:30 pm

salam geng..bonus sr baru aku pun leaking kat bawah kotak hitam belakang tayar depan tuh..tu minyak apa ye?
Back to top Go down
ksbm77@gmail.com
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2015-06-15
Age : 41

PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   Mon Jun 15, 2015 5:52 am

Dragonteoh,

Aku pun ade problem sama, baru 250km, ade leaking petrol kat tiub getah hitam tu. Ape solution?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Bonus SR leaking..   

Back to top Go down
 
Bonus SR leaking..
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Bonus SR leaking..
» What would you do if knowing your brute will not get any bonus in next 10lv
» Speedometer SYM Bonus 110 boleh percaya ke?
» Baru Beli E bonus dari sabah
» KAPCAI BONUS 110

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM Bonus 110-
Jump to: