SYM Owners Forum Club

Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya? Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share
 

 rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni

Go down 
AuthorMessage
asripenang
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
asripenang

Posts : 5
Join date : 2012-11-07

rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni Empty
PostSubject: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni EmptyWed Nov 07, 2012 8:55 am

salam.....nak tanya sikit ada x sapa2 ada terkena mcm saya ni...bila rpm 3000 je rasa mcm free gear lepas je 3000+ normal semula kenapa jd mcm tu...ada sapa dah alami mcm ni...info..saya dah servis sendiri carburatornya siap bagi angin lg kejap je ok lepas tu jd semula nape aa...
Back to top Go down
rizal
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
rizal

Posts : 698
Join date : 2011-10-23
Age : 43
Location : Taman Desa Raya , Hulu Langat

rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni Empty
PostSubject: Re: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni EmptyWed Nov 07, 2012 9:33 am

bos .. lebih mesra rasanya bila dapat perkenalkan diri dulu kat ruangan Smile

https://symforumclub.forumotion.com/f2-perkenalkan-diri-anda-di-sini-ahli-symforum

Back to top Go down
http://www.tm.com.my/Pages/Home.aspx
rizaly96
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
rizaly96

Posts : 734
Join date : 2012-08-27
Location : Cheras KL

rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni Empty
PostSubject: Re: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni EmptyThu Nov 08, 2012 7:26 pm

Bro Rizal...
Bro Asri nie mungkin pemalu....

Tp bila dah kenal FR.. bukan ajer nak mesra...
Tp nak meramas jeeeeee... mcm bro koji...
Back to top Go down
rizal
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
rizal

Posts : 698
Join date : 2011-10-23
Age : 43
Location : Taman Desa Raya , Hulu Langat

rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni Empty
PostSubject: Re: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni EmptyFri Nov 09, 2012 5:53 am

en asripenang .. mmg pon rpm 3000 siput masih dlm keadaan free .. rpm 4000 keatas baru ada kuasa penarikan .. Smile
Back to top Go down
http://www.tm.com.my/Pages/Home.aspx
asripenang
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
asripenang

Posts : 5
Join date : 2012-11-07

rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni Empty
PostSubject: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni EmptyTue Nov 13, 2012 6:38 am

oooooo.....gitu terimakasih bro..
Back to top Go down
Sponsored content




rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni Empty
PostSubject: Re: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni Empty

Back to top Go down
 
rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kickboxer 1-5 Movies Collection DVDRip
» Flipped dvdrip
» A Job for Jenna (2011) DVDRip 350MB 18+

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SYM Owners Forum Club :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: