SYM Owners Forum Club

Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya? Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share
 

 nak tanye pasal I-Charge

Go down 
AuthorMessage
ryljeff
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 7
Join date : 2012-05-22

nak tanye pasal I-Charge Empty
PostSubject: nak tanye pasal I-Charge   nak tanye pasal I-Charge EmptyTue Sep 18, 2012 7:02 am

salam to all, nk tanye benda ni boleh ke pasang kat motor SYM VTS 200...?

nak tanye pasal I-Charge Thumbnail
Back to top Go down
ryljeff
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 7
Join date : 2012-05-22

nak tanye pasal I-Charge Empty
PostSubject: Re: nak tanye pasal I-Charge   nak tanye pasal I-Charge EmptyTue Sep 18, 2012 12:15 pm

kawan bg...tapi kat kereta dah memang ade power stabilizer yang mega raizin tu...try survey kat dalam ni ramai yg letak mega raizin kt motor SYM...kalo I-charge nih letak kat motor bole je ye tak? ingta malas nk bukak megaraizin kt bateri keta tu pindah kt motor sebab kt keta skali dgn grounding byk skrew...berpeluh dahi krg nk bukak hehehe.. bole tak pasang kt motor i-Charge nih?
Back to top Go down
digoro
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
digoro

Posts : 17
Join date : 2012-08-27
Location : melaka

nak tanye pasal I-Charge Empty
PostSubject: Re: nak tanye pasal I-Charge   nak tanye pasal I-Charge EmptyWed Sep 19, 2012 6:27 am

boleh kot bro.. i charge yg tuk motot pn ade rasenye.. biasa nye depa connet kt bateri
Back to top Go down
rangers
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
rangers

Posts : 87
Join date : 2011-06-12

nak tanye pasal I-Charge Empty
PostSubject: Re: nak tanye pasal I-Charge   nak tanye pasal I-Charge EmptyWed Sep 19, 2012 10:03 am

nak pasang tak de masalah.. cuma sebelum beli perlu tau adakah memberi kesan seperti yg kita sangkakan dan seperti yg diclaim oleh produk tu.....

lain kalau dah ada.. pasang aje terus ket siput tuu..
Back to top Go down
Sponsored content




nak tanye pasal I-Charge Empty
PostSubject: Re: nak tanye pasal I-Charge   nak tanye pasal I-Charge Empty

Back to top Go down
 
nak tanye pasal I-Charge
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SYM Owners Forum Club :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: