SYM Owners Forum Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SYM Owners Forum Club

Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya? Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

 

 Cadangan Penambah baikan Forum

Go down 
+6
encikgalol
Mie-G
razi wtx6544
carliph
egeen486
Admin
10 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
encikgalol
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
encikgalol


Posts : 321
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Cerok To'kun

Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Cadangan Penambah baikan Forum   Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 EmptyThu Mar 31, 2011 8:38 am

akey_z wrote:
Kepada Abg Mod yg cantik rupawan, sudikah jikalau create satu thread yg menyenaraikan semua owner SYM VTS dan Evo ni. Ala yg macam kat banglo lama kita tu, susah la nak tgk kat thread perkenalkan diri tu sebab kene bukak satu persatu.

OK.. aku rasa skarang masanya mod bekerjaa..

Mod, sila bukak satu topik, pastu copy segala info2 yg setiap ahli perkenalkan diri dalam page tu dan pastekan ke topik baru.. topik itu mestilah dibuat di dalam thread pengenalan diri tue jugak..

Utk pengetahuan, utk bahagian pengenalan diri tue, kena register jadi member dulu, baru boleh tengok maklumat dlm pengenalan diri, jadi korang tak perlu risau sgt pasal privasi.. risau skit2 ajer takut kekasih lama trace balik.. hehehe..

Pastu, bila dah siap, sila lock, agar tak ada orang boleh post dalam topik tue..

Pastu mod kena pantau setiap kali ada ahli baru yg mendaftar..

Semua pegawai tadbir N41 mat_kry, mie-G, Carliph yg dilantik, ini lah masanya menjalankan tugas anda.. hehehe..
Back to top Go down
https://www.facebook.com/affeirul
mat_kry
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
mat_kry


Posts : 227
Join date : 2011-03-24
Age : 35
Location : penang

Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Cadangan Penambah baikan Forum   Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 EmptyThu Mar 31, 2011 5:11 pm

saya y menurut perintah..

Tapi kalo 09 pkai fon bila y nk siap,haduuiiihh..

Back to top Go down
materos
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
materos


Posts : 44
Join date : 2012-04-19
Age : 56
Location : Dato Senu Sentul KL & Lumut

Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Cadangan Penambah baikan Forum   Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 EmptyThu Apr 19, 2012 12:36 pm

Boleh ke thread yg terkini berada di page 1..bukan dipage terakhir...cam desending la...yg terkini di atas...
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G


Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Balakong, Selangor

Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Cadangan Penambah baikan Forum   Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 EmptyThu Apr 26, 2012 11:13 am

materos wrote:
Boleh ke thread yg terkini berada di page 1..bukan dipage terakhir...cam desending la...yg terkini di atas...
susah cmtu bro sbb nnt org xtahupangkal hujung cerita.
nk senang, bro click jer ikon kt tepi stiap thread tu.
terus akan direct ke page yg bro blm baca. Wink

_________________
Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
Sponsored content





Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Cadangan Penambah baikan Forum   Cadangan Penambah baikan Forum - Page 2 Empty

Back to top Go down
 
Cadangan Penambah baikan Forum
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Casanova DvDrip
» Hannibal Lecter's (1986-2007) DVDRip Collection
» All 5 Highlander Movies [DVDRip]
» Scorned (1994) DvDrip-XviD

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SYM Owners Forum Club :: Forum Introduction :: Pengumuman daripada moderator/Admin-
Jump to: