SYM Owners Forum Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SYM Owners Forum Club

Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya? Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

 

 TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012

Go down 
+15
rizal
longman
blalang
Sirapisamin
fadzliSYM
iezzad_jajad
Farid blackbox
luxdream
JOE564
AmaD BkW6301
ADL BLL4477
HasrulWWC
koji
Mie-G
eszeree@AG
19 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 4:13 am

habis geng subang nak RV mana tu bro? aku tak tau Sad

_________________
I I love you SYM
TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
Sirapisamin


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 37
Location : klang-shah alam

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 4:16 am

koji wrote:
habis geng subang nak RV mana tu bro? aku tak tau Sad
koji mari join pihak kami segala kerjasama daripada pihak tuan didahului dengan ucapan terima kasih.
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 4:23 am

Sirapisamin wrote:
koji wrote:
habis geng subang nak RV mana tu bro? aku tak tau Sad
koji mari join pihak kami segala kerjasama daripada pihak tuan didahului dengan ucapan terima kasih.
habis aku nak tunggu korang kat mana? korang lalu LDP kan? aku tunggu dekat esso dkt tol LDP sunway tuh..boleh?

_________________
I I love you SYM
TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
HasrulWWC
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
HasrulWWC


Posts : 757
Join date : 2011-12-06
Age : 46
Location : SHAH ALAM, SG BESI KL & NILAI

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 4:31 am

koji wrote:
Sirapisamin wrote:
koji wrote:
habis geng subang nak RV mana tu bro? aku tak tau Sad
koji mari join pihak kami segala kerjasama daripada pihak tuan didahului dengan ucapan terima kasih.
habis aku nak tunggu korang kat mana? korang lalu LDP kan? aku tunggu dekat esso dkt tol LDP sunway tuh..boleh?

jauh klu ikut LDP...baik ikut Elite...
Rasa klu dari shah alam kita lalu elite gak... klu jumpa kat caltex sebelum simpang masuk ke usj lagi dekat..
Back to top Go down
AmaD BkW6301
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
AmaD BkW6301


Posts : 182
Join date : 2012-03-14
Age : 42
Location : puchong-kl-puchong

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 6:05 am

koji wrote:
Sirapisamin wrote:
koji wrote:
habis geng subang nak RV mana tu bro? aku tak tau Sad
koji mari join pihak kami segala kerjasama daripada pihak tuan didahului dengan ucapan terima kasih.
habis aku nak tunggu korang kat mana? korang lalu LDP kan? aku tunggu dekat esso dkt tol LDP sunway tuh..boleh?

Bro..ikut jln blkg Usj tu dkt sket, xsemak mcm dpn IOI Mall, ikut USJ 19, nanti trus leh kuar dkt tractor Mlaysia/pchong pdana..
apa2 bole kasi kontek sy..
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 6:12 am

orait bro... thank you. Very Happy

_________________
I I love you SYM
TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
Sirapisamin


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 37
Location : klang-shah alam

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 6:24 am

ok in my opinion, saya akan menuruti Ketua Klang Region aka ADL bergerak dari Klang bersama - sama ADB dan Xibo ke RVyg akan ditetapkan oleh En HASROL Ketua Shah Alam Region...

En Hasrol sila kemukakan RV dimana ye?

Untuk makluman En Koji bolehla bersama - sama turut serta En HASROL berbincang RV yang erbaek untuk Klang dan Shah Alam Region bertemu seraya meneruskan perjalanan yang penuh duri dan paku pakis dijalanan ELITE terus ke tempat TTs nanti

Sekian...
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G


Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Balakong, Selangor

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 6:42 am

huih, macam2 region la geng Klang ngn Shah Alam ni. Very Happy
geng semenyih/kajang/balakong/hulu langat/cheras cmno plak?
mahu rv dimana? hehehe

_________________
TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
HasrulWWC
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
HasrulWWC


Posts : 757
Join date : 2011-12-06
Age : 46
Location : SHAH ALAM, SG BESI KL & NILAI

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 6:53 am

Sirapisamin wrote:
ok in my opinion, saya akan menuruti Ketua Klang Region aka ADL bergerak dari Klang bersama - sama ADB dan Xibo ke RVyg akan ditetapkan oleh En HASROL Ketua Shah Alam Region...

En Hasrol sila kemukakan RV dimana ye?

Untuk makluman En Koji bolehla bersama - sama turut serta En HASROL berbincang RV yang erbaek untuk Klang dan Shah Alam Region bertemu seraya meneruskan perjalanan yang penuh duri dan paku pakis dijalanan ELITE terus ke tempat TTs nanti

Sekian...

Wakaka... sape lak aku jadi ketua ni.. aku follow jeee..
klu nak leh rv kat umah AG.. dlm kul 8... lepas tu lalu ikut Hicom klu nak leh tunggu kat shell sebelum tol LDP arah ke puchong...
Abam Blalang pun leh gak sebab dia lalu kat situ...
Aku nak upload peta mmg tak tau..(malas) hehehe..
sape2 leh tolong la upload...
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
Sirapisamin


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 37
Location : klang-shah alam

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 7:22 am

HasrulWWC wrote:
Sirapisamin wrote:
ok in my opinion, saya akan menuruti Ketua Klang Region aka ADL bergerak dari Klang bersama - sama ADB dan Xibo ke RVyg akan ditetapkan oleh En HASROL Ketua Shah Alam Region...

En Hasrol sila kemukakan RV dimana ye?

Untuk makluman En Koji bolehla bersama - sama turut serta En HASROL berbincang RV yang erbaek untuk Klang dan Shah Alam Region bertemu seraya meneruskan perjalanan yang penuh duri dan paku pakis dijalanan ELITE terus ke tempat TTs nanti

Sekian...

Wakaka... sape lak aku jadi ketua ni.. aku follow jeee..
klu nak leh rv kat umah AG.. dlm kul 8... lepas tu lalu ikut Hicom klu nak leh tunggu kat shell sebelum tol LDP arah ke puchong...
Abam Blalang pun leh gak sebab dia lalu kat situ...
Aku nak upload peta mmg tak tau..(malas) hehehe..
sape2 leh tolong la upload...

Ok Set kite RV di rumah En AG mane la tau ada sedikit imbuhan daripada beliau Laughing

jam 8.00 tu kalo up sket 8.15 bole en hasrol coz kami akan gerak around 8pm dari klang

bab pemetaan kita serah kepada Abg Long Belalang kerana beliau cukup mahir mengupload peta
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
ADL BLL4477


Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 7:33 am

Sirapisamin wrote:
HasrulWWC wrote:
Sirapisamin wrote:
ok in my opinion, saya akan menuruti Ketua Klang Region aka ADL bergerak dari Klang bersama - sama ADB dan Xibo ke RVyg akan ditetapkan oleh En HASROL Ketua Shah Alam Region...

En Hasrol sila kemukakan RV dimana ye?

Untuk makluman En Koji bolehla bersama - sama turut serta En HASROL berbincang RV yang erbaek untuk Klang dan Shah Alam Region bertemu seraya meneruskan perjalanan yang penuh duri dan paku pakis dijalanan ELITE terus ke tempat TTs nanti

Sekian...

Wakaka... sape lak aku jadi ketua ni.. aku follow jeee..
klu nak leh rv kat umah AG.. dlm kul 8... lepas tu lalu ikut Hicom klu nak leh tunggu kat shell sebelum tol LDP arah ke puchong...
Abam Blalang pun leh gak sebab dia lalu kat situ...
Aku nak upload peta mmg tak tau..(malas) hehehe..
sape2 leh tolong la upload...

Ok Set kite RV di rumah En AG mane la tau ada sedikit imbuhan daripada beliau Laughing

jam 8.00 tu kalo up sket 8.15 bole en hasrol coz kami akan gerak around 8pm dari klang

bab pemetaan kita serah kepada Abg Long Belalang kerana beliau cukup mahir mengupload peta

Apis kena call ADB sb dia balik keja jam 2100.
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 7:36 am

shell sebelum tol LDP? ade ke?

_________________
I I love you SYM
TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
HasrulWWC
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
HasrulWWC


Posts : 757
Join date : 2011-12-06
Age : 46
Location : SHAH ALAM, SG BESI KL & NILAI

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 8:02 am

koji wrote:
shell sebelum tol LDP? ade ke?

Ada.. klu ikut USJ Taipan... Klu ikut sunway mmg tak jumpa laa Smile
Back to top Go down
rizal
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
rizal


Posts : 698
Join date : 2011-10-23
Age : 45
Location : Taman Desa Raya , Hulu Langat

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 8:32 am

geng cheras/kajang/ampang nak RV kecik kat mana ? ada idea Cool
Back to top Go down
http://www.tm.com.my/Pages/Home.aspx
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G


Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Balakong, Selangor

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 8:35 am

rizal wrote:
geng cheras/kajang/ampang nak RV kecik kat mana ? ada idea Cool
kita RV kt restoren Aliff Bistro jam 8.15. ok x Rizal?

_________________
TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
Sirapisamin


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 37
Location : klang-shah alam

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 9:41 am

ADL BLL4477 wrote:
Sirapisamin wrote:
HasrulWWC wrote:
Sirapisamin wrote:
ok in my opinion, saya akan menuruti Ketua Klang Region aka ADL bergerak dari Klang bersama - sama ADB dan Xibo ke RVyg akan ditetapkan oleh En HASROL Ketua Shah Alam Region...

En Hasrol sila kemukakan RV dimana ye?

Untuk makluman En Koji bolehla bersama - sama turut serta En HASROL berbincang RV yang erbaek untuk Klang dan Shah Alam Region bertemu seraya meneruskan perjalanan yang penuh duri dan paku pakis dijalanan ELITE terus ke tempat TTs nanti

Sekian...

Wakaka... sape lak aku jadi ketua ni.. aku follow jeee..
klu nak leh rv kat umah AG.. dlm kul 8... lepas tu lalu ikut Hicom klu nak leh tunggu kat shell sebelum tol LDP arah ke puchong...
Abam Blalang pun leh gak sebab dia lalu kat situ...
Aku nak upload peta mmg tak tau..(malas) hehehe..
sape2 leh tolong la upload...

Ok Set kite RV di rumah En AG mane la tau ada sedikit imbuhan daripada beliau Laughing

jam 8.00 tu kalo up sket 8.15 bole en hasrol coz kami akan gerak around 8pm dari klang

bab pemetaan kita serah kepada Abg Long Belalang kerana beliau cukup mahir mengupload peta

Apis kena call ADB sb dia balik keja jam 2100.

Semalam ADB ada call die kate on..makanye ADL ngan ABD jalan serentak la ye
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
Sirapisamin


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 37
Location : klang-shah alam

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 11:54 am

aku tgk menu kat blog kafe ni geram je tgk asam pedas ikan tenggiri bounce
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G


Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Balakong, Selangor

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 11:57 am

Sirapisamin wrote:
aku tgk menu kat blog kafe ni geram je tgk asam pedas ikan tenggiri bounce
aku nk rasa mee kicap!!
hehehe

_________________
TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
ADL BLL4477


Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyWed Mar 21, 2012 1:55 pm

Wokeh!!
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
Sirapisamin


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 37
Location : klang-shah alam

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyThu Mar 22, 2012 4:30 am

ADL BLL4477 wrote:
Wokeh!!

Kepada Ceng Klang Region..Saya ingin memohon kelambatan sedikit ke TTs pada malam esok
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
ADL BLL4477


Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyThu Mar 22, 2012 4:42 am

Sirapisamin wrote:
ADL BLL4477 wrote:
Wokeh!!

Kepada Ceng Klang Region..Saya ingin memohon kelambatan sedikit ke TTs pada malam esok

Berapa sedikit? I will do my isyak first baru gerak!
Back to top Go down
rizal
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
rizal


Posts : 698
Join date : 2011-10-23
Age : 45
Location : Taman Desa Raya , Hulu Langat

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyThu Mar 22, 2012 12:41 pm

Mie-G wrote:
rizal wrote:
geng cheras/kajang/ampang nak RV kecik kat mana ? ada idea Cool
kita RV kt restoren Aliff Bistro jam 8.15. ok x Rizal?

orait mieg .. kiter rv sana je la .. mana² geng dari lingkungan jajahan berdekatan nak join sama rv kecik di restoren aliff bistro balakong tu nanti nanti di alu² .. Arrow
Back to top Go down
http://www.tm.com.my/Pages/Home.aspx
JOE564
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full



Posts : 460
Join date : 2012-02-04

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyThu Mar 22, 2012 6:07 pm

rizal wrote:
Mie-G wrote:
rizal wrote:
geng cheras/kajang/ampang nak RV kecik kat mana ? ada idea Cool
kita RV kt restoren Aliff Bistro jam 8.15. ok x Rizal?

orait mieg .. kiter rv sana je la .. mana² geng dari lingkungan jajahan berdekatan nak join sama rv kecik di restoren aliff bistro balakong tu nanti nanti di alu² .. Arrow

tuan mieG,,
adakah laluan bukit jalil-puchong akan digunakan??
Back to top Go down
xibo
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
xibo


Posts : 249
Join date : 2012-03-11
Age : 37
Location : kampung jawa.klang

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyFri Mar 23, 2012 2:45 am

Sirapisamin wrote:
ADL BLL4477 wrote:
Wokeh!!

Kepada Ceng Klang Region..Saya ingin memohon kelambatan sedikit ke TTs pada malam esok

buat geng klang region...sy akan gerak dari opis je (bandar puteri puchong)..dan saya pun mcm bro ADL..pas isyak baru gerak.... Laughing Laughing
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
Sirapisamin


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 37
Location : klang-shah alam

TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 EmptyFri Mar 23, 2012 3:45 am

xibo wrote:
Sirapisamin wrote:
ADL BLL4477 wrote:
Wokeh!!

Kepada Ceng Klang Region..Saya ingin memohon kelambatan sedikit ke TTs pada malam esok

buat geng klang region...sy akan gerak dari opis je (bandar puteri puchong)..dan saya pun mcm bro ADL..pas isyak baru gerak.... Laughing Laughing

ok amir terus jmpa di sana
Back to top Go down
Sponsored content





TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty
PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012 - Page 4 Empty

Back to top Go down
 
TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012
Back to top 
Page 4 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Casanova DvDrip
» Hannibal Lecter's (1986-2007) DVDRip Collection
» All 5 Highlander Movies [DVDRip]
» Mommys Little Monster (2012) DVDRip 400MB Mediafire Movies

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SYM Owners Forum Club :: Aktiviti :: Aktiviti 2012-
Jump to: