SYM Owners Forum Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SYM Owners Forum Club

Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya? Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

 

 RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN

Go down 
+13
blalang
fadzliSYM
Sirapisamin
rayzz
azhar
bigdaddy
MerbahSYM
putera9
wajarian
zulu
BlueThunder
koji
Mie-G
17 posters
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next
AuthorMessage
BlueThunder
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
BlueThunder


Posts : 560
Join date : 2011-10-03
Age : 45
Location : Bt.16, Hulu Langat

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 10:58 am

koji wrote:
Hahahaha....tak bikin apa pun...ex owner siput den ni...mintak hantar siput ke situ, maybe nak check - up, sbb hari tu masa beli tak sempat nak check-up apa pun

owner lama mau tune-up balik janda lama dia tuh...dulu bleh pegi 150kmh...

sampai je kt tgn si koji trus jd loss power...ntah hape le yg si koji dh buat kt siput janda tu...ish ish ish...tunggang ganas sgt kot... Mad

ekekeke Very Happy
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 11:02 am

BlueThunder wrote:
koji wrote:
Hahahaha....tak bikin apa pun...ex owner siput den ni...mintak hantar siput ke situ, maybe nak check - up, sbb hari tu masa beli tak sempat nak check-up apa pun

owner lama mau tune-up balik janda lama dia tuh...dulu bleh pegi 150kmh...

sampai je kt tgn si koji trus jd loss power...ntah hape le yg si koji dh buat kt siput janda tu...ish ish ish...tunggang ganas sgt kot... Mad

ekekeke Very Happy
aishh mana de ganas...rempit je...akakaka...dia nak tgk balik la sbd dah banyak bunyi la..banyak benda longgar kot...kekeke.... ye la bayar cash mesti nak kena dapat benda elok...kekeke

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
BlueThunder
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
BlueThunder


Posts : 560
Join date : 2011-10-03
Age : 45
Location : Bt.16, Hulu Langat

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 11:11 am

yaaa...

sama2 kita nantikan performance hebat dr siput koji 26hb nnt...

siput dh power tuh, bleh aar koji jd sweeper masa ride nnt... cheers
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G


Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Balakong, Selangor

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 11:36 am

hahhaa..siput2 laju kena jadi sweeper! Very Happy

_________________
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 11:37 am

kakaka..laju mende..hari tu dari seksyen 23 ke seksyen 7 shah alam pun aku kena tinggal...mie-g punya moto laju gile....

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G


Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Balakong, Selangor

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 11:39 am

koji wrote:
kakaka..laju mende..hari tu dari seksyen 23 ke seksyen 7 shah alam pun aku kena tinggal...mie-g punya moto laju gile....
kalau kena tggal tu elok sgt la jadi sweeper!!
hahaha..

_________________
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
rayzz
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
rayzz


Posts : 797
Join date : 2011-04-25
Age : 41
Location : SemenYih

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 11:53 am

Mie-G wrote:
hahhaa..siput2 laju kena jadi sweeper! Very Happy

yaaa..betol3.... cheers

mie-g laju pasal dia potong angin byk...aerodinamik tebaekkkk...(cam haku gak laa..) hahaha bounce
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G


Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Balakong, Selangor

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 11:56 am

betul tu...aku polow blkg King jer mlm tu Koji..sbb tu laju!
dia dah potong angin byk punya!! Very Happy

_________________
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 4:43 pm

Hahaha...sweeper ek...tak pa nnt ke seremban aku belakang sekali tau....

Aduiiii parah poket aku ni haaaa.....moto ada di kedai Harimau Malaya...buka sana buka sini banyak plak nak kena tukar nih...

1. Tayar belakang dah bengkak
2. Minyak Gear Kena tukar
3. Clutch Plate haus
4. Belt dah kendur
5. Minyak Injin kena tukar
6. Bush exzos kena tukar sbb dah haus
7. Fog kena tukar minyak kasi mantap balik
8. Screw banyak tertanggal, patut gegar je moto..kena tambah screw
9. CVT nak kena service

Aduii botak kepala den ni, mau makan ratusan ringgit nih...aduiyaiii.....duit ada RM200 aje

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
fadzliSYM
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
fadzliSYM


Posts : 387
Join date : 2011-10-01
Location : kl

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyWed Oct 19, 2011 7:15 pm

koji wrote:
Hahaha...sweeper ek...tak pa nnt ke seremban aku belakang sekali tau....

Aduiiii parah poket aku ni haaaa.....moto ada di kedai Harimau Malaya...buka sana buka sini banyak plak nak kena tukar nih...

1. Tayar belakang dah bengkak
2. Minyak Gear Kena tukar
3. Clutch Plate haus
4. Belt dah kendur
5. Minyak Injin kena tukar
6. Bush exzos kena tukar sbb dah haus
7. Fog kena tukar minyak kasi mantap balik
8. Screw banyak tertanggal, patut gegar je moto..kena tambah screw
9. CVT nak kena service

Aduii botak kepala den ni, mau makan ratusan ringgit nih...aduiyaiii.....duit ada RM200 aje

alahai.... sabo2x......... kasi delay la dulu... takpe dah dekat hujung bulan dah... cheers
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 1:45 am

Moto dah buka covernya, skrg berada di bengkel...nayo den...kekeke. Putuih harapan den nak berkonvoi ke serembqn ni dengan takde duit.. Nak nangid wooo Sad

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G


Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Balakong, Selangor

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 3:32 am

koji, buat mana yg penting jer dulu...
mcm belt tu kalau blm ada crack, boleh hold dulu.
fog dpn tu pun sama..
ko tkr tayar, myk hitam, myk gear, service cvt dan psg nat2 mana yg tanggal je dulu.
ckp xde modal lagi!!
kalau Abi dpt bg diskaun kaw2 lg bgus sbb motot tu kan amik ngn dia!

ni yg leceh kalau amik motot 2nd nih.
masa nk beli tuan ckp tip-top tp kita pkai xsampai sbln dah nk kena baiki mcm2!

ni aku bagi kos utk service benda yg sama kt MMR supaya ko bleh compare!
Belt - RM95
Castrol Power 1 4T = RM37
Gear Oil = RM13
Tayar blkg Deli = RM115
Service CVT = RM20

_________________
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 4:27 am

bro mie-G mmg aku suruh dia buat mana yang perlu dulu...

1. Tayar tukar
2. Clutch Plate tukar
3. Minyak fog tukar - sbb depan dah tak sedap bro.
4. Minyak Injin tukar pakai semi
5. Minyak gear tukar, tapi pakai yang biasa aje tak sampai RM10
7. Bush exzos tuh tukar coz mg bising bunyinya, rimas aku.
6. Lain-lain suruh dia peketat apa yang longgar dan pasang balik screw yang tertanggal.

Hari ni aku bayar dlm Rm200 Cash dulu...selebihnya Bayar pakai card credit tapi tunggu mesin kredit tu sampai, tak tahu bila...

Kita chat boleh?

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
rayzz
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
rayzz


Posts : 797
Join date : 2011-04-25
Age : 41
Location : SemenYih

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 6:05 am

koji wrote:
Hahaha...sweeper ek...tak pa nnt ke seremban aku belakang sekali tau....

Aduiiii parah poket aku ni haaaa.....moto ada di kedai Harimau Malaya...buka sana buka sini banyak plak nak kena tukar nih...

1. Tayar belakang dah bengkak
2. Minyak Gear Kena tukar
3. Clutch Plate haus
4. Belt dah kendur
5. Minyak Injin kena tukar
6. Bush exzos kena tukar sbb dah haus
7. Fog kena tukar minyak kasi mantap balik
8. Screw banyak tertanggal, patut gegar je moto..kena tambah screw
9. CVT nak kena service

Aduii botak kepala den ni, mau makan ratusan ringgit nih...aduiyaiii.....duit ada RM200 aje

ushhh..byk gak tu koji nk kene buat, btl la tu, buat la mane yg penting dulu..yg lain hold dulu...
Ni la komitmen2 dia...hmmm..saba2...
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 6:28 am

Tengah sabar la niih...tapi terparah jgk la aku nih ha....

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
BlueThunder
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
BlueThunder


Posts : 560
Join date : 2011-10-03
Age : 45
Location : Bt.16, Hulu Langat

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 6:36 am

tkpe koji...investment tuh...

wpun berabis, tp lps nih kompom anda akan puas hati dgn performance siput anda... Very Happy

itu brg hari2 pakai...mesti la nk kena labur modal lebih sket...bg tip top...kang dibuatnya siput mogok tepi jalan kang...lg naya...

bikin one shot mcm ni mmg la terasa...tp sy rasa, lps awk boleh relax dh...just menten regular service jer...
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 6:45 am

Yup...kira ini dah major service nih...takpe la..apa leh buat beli moto second hand, macam tu la hendaknya....

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G


Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 39
Location : Balakong, Selangor

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 6:48 am

aku nya major service aritu skali ngn kena renew roadtax+insurans!!
menggelupur jgk la!!
hahahaha

_________________
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 6:57 am

Aku bulan January tahun depan, renew roadtax dan insurance bersama tukar nama....lagi naya dekat Rm650 wooo

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
rayzz
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
rayzz


Posts : 797
Join date : 2011-04-25
Age : 41
Location : SemenYih

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 7:17 am

huh! mmg seram kalo kne major sebis skali ngan roadtax+insurans kiok No
Back to top Go down
BlueThunder
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
BlueThunder


Posts : 560
Join date : 2011-10-03
Age : 45
Location : Bt.16, Hulu Langat

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 7:23 am

koji wrote:
Aku bulan January tahun depan, renew roadtax dan insurance bersama tukar nama....lagi naya dekat Rm650 wooo

ehh...same ler kite...

sy pun kena renew rodtex & insurance bln Januari...tp tk bersama tukar nama sbb siput sy masih ada utang lg kt kedai...ekekekeke albino
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 7:34 am

Hahaha...siput masih nama owner lama nih...kekeke

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
fadzliSYM
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
fadzliSYM


Posts : 387
Join date : 2011-10-01
Location : kl

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 7:58 am

koji wrote:
Yup...kira ini dah major service nih...takpe la..apa leh buat beli moto second hand, macam tu la hendaknya....

lebih kurang je koji.... beli baru pon sampai masa kena cam gini jgk........ cuma masa je blom sampai........ hehehe.... doakan je siput sihat walafiat......
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 44
Location : Subang U5

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 9:00 am

fadzliSYM wrote:
koji wrote:
Yup...kira ini dah major service nih...takpe la..apa leh buat beli moto second hand, macam tu la hendaknya....

lebih kurang je koji.... beli baru pon sampai masa kena cam gini jgk........ cuma masa je blom sampai........ hehehe.... doakan je siput sihat walafiat......
ye lah...tadi dah dapat harga semua, kira-kira dalam RM500 jgk la kena bayar.

_________________
I I love you SYM
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
rayzz
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
rayzz


Posts : 797
Join date : 2011-04-25
Age : 41
Location : SemenYih

RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 EmptyThu Oct 20, 2011 9:17 am

koji wrote:
fadzliSYM wrote:
koji wrote:
Yup...kira ini dah major service nih...takpe la..apa leh buat beli moto second hand, macam tu la hendaknya....

lebih kurang je koji.... beli baru pon sampai masa kena cam gini jgk........ cuma masa je blom sampai........ hehehe.... doakan je siput sihat walafiat......
ye lah...tadi dah dapat harga semua, kira-kira dalam RM500 jgk la kena bayar.

aduyaiii... Sad
Back to top Go down
Sponsored content





RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty
PostSubject: Re: RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN   RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN - Page 8 Empty

Back to top Go down
 
RIDE MAMAM SATEY TULANG @ SEREMBAN
Back to top 
Page 8 of 15Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SYM Owners Forum Club :: Aktiviti :: Aktiviti 2012-
Jump to: