SYM Owners Forum Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SYM Owners Forum Club

Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya? Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

 

 set kulit baru utk symphony 150

Go down 
AuthorMessage
rkpeot
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 1
Join date : 2014-07-02
Age : 46

set kulit baru utk symphony 150 Empty
PostSubject: set kulit baru utk symphony 150   set kulit baru utk symphony 150 EmptyWed Jul 02, 2014 8:05 am

Hi semua, saya baru kat forum ni, 2 mggu Lps sya beli symphony 150 sr ni 2nd hand, pasal nk elakkan jem dan nak kasi turun monthly budget pasal minyak and gaji x naik2...hahahaha, anyway 1st impression masa nampak scooter ni di kedai moto Mmg menarik sgt perhatian, pasal Kekadang je nampak atas jln, badan nampak tegap dan tayar dia besar. Target nak beli LC atau EX5 yg 2nd, tapi bila sales person dia kata suruh beli rantai panjang utk ikat moto utk elak kena curi terus terfikir sekejab.... saya pun pilih nak test ride moto SYM ni, Psl dia kata scooter ni je yg 2nd, saya kagum masa dia start dan test ride Psl dh 4 Bln moto tu x jalan katanya... di pendekkan cerita singkatkan kata2 sya dh pakaila.moto.tu...Mmg best, laju.je senang2 nk dpt 100km.. persoalannya, di mana saya boleh dapatkan set kulit baru utk sym symphony sr ini... terima kasih
Back to top Go down
 
set kulit baru utk symphony 150
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SYM Owners Forum Club :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM Symphony 150-
Jump to: