Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
asripenang
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 5
Join date : 2012-11-07

PostSubject: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   Wed Nov 07, 2012 8:55 am

salam.....nak tanya sikit ada x sapa2 ada terkena mcm saya ni...bila rpm 3000 je rasa mcm free gear lepas je 3000+ normal semula kenapa jd mcm tu...ada sapa dah alami mcm ni...info..saya dah servis sendiri carburatornya siap bagi angin lg kejap je ok lepas tu jd semula nape aa...
Back to top Go down
rizal
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 698
Join date : 2011-10-23
Age : 40
Location : Taman Desa Raya , Hulu Langat

PostSubject: Re: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   Wed Nov 07, 2012 9:33 am

bos .. lebih mesra rasanya bila dapat perkenalkan diri dulu kat ruangan Smile

http://symforumclub.forumotion.com/f2-perkenalkan-diri-anda-di-sini-ahli-symforum

Back to top Go down
http://www.tm.com.my/Pages/Home.aspx
rizaly96
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 734
Join date : 2012-08-27
Location : Cheras KL

PostSubject: Re: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   Thu Nov 08, 2012 7:26 pm

Bro Rizal...
Bro Asri nie mungkin pemalu....

Tp bila dah kenal FR.. bukan ajer nak mesra...
Tp nak meramas jeeeeee... mcm bro koji...
Back to top Go down
rizal
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 698
Join date : 2011-10-23
Age : 40
Location : Taman Desa Raya , Hulu Langat

PostSubject: Re: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   Fri Nov 09, 2012 5:53 am

en asripenang .. mmg pon rpm 3000 siput masih dlm keadaan free .. rpm 4000 keatas baru ada kuasa penarikan .. Smile
Back to top Go down
http://www.tm.com.my/Pages/Home.aspx
asripenang
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 5
Join date : 2012-11-07

PostSubject: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   Tue Nov 13, 2012 6:38 am

oooooo.....gitu terimakasih bro..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni   Today at 8:44 am

Back to top Go down
 
rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» rpm 3000 je rasa mcm free gear apasal la jadi macam ni
» FREE MUXXU
» FREE Gift for Internet Safety Agents!
» Don’t forget about your FREE game card!
» Malifaux - Free for all Scrap - 30pts - Friday 13th - 7pm

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: