Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kos pasang BM Hon dan Fog Lite plus permanent Signal depan/belakang

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
jepperee
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 15
Join date : 2012-12-24
Age : 31
Location : Seremban - PJ

PostSubject: Re: Kos pasang BM Hon dan Fog Lite plus permanent Signal depan/belakang   Mon Mar 25, 2013 8:28 am

saya ingat nak pasang bm horn gak n ada jupe kat mudah jenama bosch rm33. ada dua bijik horn dalam kotak

http://www.mudah.my/Bosch+bm+horns+original-16714313.htm?last=1

nak tanya kalu nak pasang kat motot mmg pakai 2-2 horn ke. ataupon satu jek dah memadai? scratch scratch

lg satu nak tanya. pagi td saya ada tukar led bulb kat 4-4 signal. tp napa bila on signal laju bebenor mereka berkelip?? mmg stendet ke? adei! bounce bounce
Back to top Go down
apaizul
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 282
Join date : 2012-02-02
Location : Oghe Kelate dok Sg. Buloh

PostSubject: Re: Kos pasang BM Hon dan Fog Lite plus permanent Signal depan/belakang   Mon Mar 25, 2013 12:30 pm

jepperee wrote:
saya ingat nak pasang bm horn gak n ada jupe kat mudah jenama bosch rm33. ada dua bijik horn dalam kotak

http://www.mudah.my/Bosch+bm+horns+original-16714313.htm?last=1

nak tanya kalu nak pasang kat motot mmg pakai 2-2 horn ke. ataupon satu jek dah memadai? scratch scratch

lg satu nak tanya. pagi td saya ada tukar led bulb kat 4-4 signal. tp napa bila on signal laju bebenor mereka berkelip?? mmg stendet ke? adei! bounce bounce

kena pasang dua2 baru la sedap bunyinya hehhheehe...

bile tukar bulb LED tu mmg akan berkelip laju...tak yah risau..
nk maintain mcam biasa..kena la tukar ke bulb asal hehehehe
Back to top Go down
jepperee
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 15
Join date : 2012-12-24
Age : 31
Location : Seremban - PJ

PostSubject: Re: Kos pasang BM Hon dan Fog Lite plus permanent Signal depan/belakang   Tue Mar 26, 2013 8:18 am

ohh gituuu.

tp ok gak kelip2 laju signal tu. especially bila on running light. so org belakang akan lebih alert dgn perubahan arah motot. dah la led tu pun xseterang filament bulb ye dak? heheheheh Basketball Basketball
Back to top Go down
afroromeo
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 12
Join date : 2011-08-02
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Kos pasang BM Hon dan Fog Lite plus permanent Signal depan/belakang   Tue Apr 16, 2013 6:29 pm

dah lama nak pasang running light ni tapi tak tahu kat mana nak buat. saya tinggal kat area keramat. ada cadangan bemgkel yg bagus dan harga berpatutan.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kos pasang BM Hon dan Fog Lite plus permanent Signal depan/belakang   Today at 5:03 am

Back to top Go down
 
Kos pasang BM Hon dan Fog Lite plus permanent Signal depan/belakang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Kos pasang BM Hon dan Fog Lite plus permanent Signal depan/belakang
» Wolfenstein 3D Lite Sneak Preview
» Avenue Flo (Adventure-lite)
» Boom Full and Lite CTG
» Lite Go Book.ctg - strong book

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: