Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Pailang Kem
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 317
Join date : 2012-09-19
Age : 44
Location : Kg Melaka Bt 9 Cheras

PostSubject: Re: baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem   Wed Oct 17, 2012 4:15 pm

kesian kat member kena kuar duit banyak. mcm nie kena buat sesuatu, supaya jgn sampai melarat..huhuhu Crying or Very sad
motor dah sampai 545073km
Back to top Go down
rizaly96
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 734
Join date : 2012-08-27
Location : Cheras KL

PostSubject: Re: baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem   Thu Oct 18, 2012 4:33 am

Bro Pailang...
Wah meter dah nak masuk round baru...

Anyway scoot... masih cam baru ke...??
Back to top Go down
Pailang Kem
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 317
Join date : 2012-09-19
Age : 44
Location : Kg Melaka Bt 9 Cheras

PostSubject: Re: baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem   Thu Oct 18, 2012 6:22 am

rizaly96.

Nak tahan lama kena selalu cuci buah pinggang siput sodut tu...heheheheh


Razz
Back to top Go down
rizaly96
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 734
Join date : 2012-08-27
Location : Cheras KL

PostSubject: Re: baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem   Thu Oct 18, 2012 10:42 am

Bro Pailang,
Jadi Dialisis Center terbaik untuk scoot kat maner...??

Cer recommend sikit...
Back to top Go down
Pailang Kem
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 317
Join date : 2012-09-19
Age : 44
Location : Kg Melaka Bt 9 Cheras

PostSubject: Re: baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem   Thu Oct 18, 2012 10:52 am

Asik tanya jer....Rizaly96...hehehehee

TAMAN TENAGA LAAAAAAAAA Very Happy
Back to top Go down
rizaly96
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 734
Join date : 2012-08-27
Location : Cheras KL

PostSubject: Re: baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem   Thu Oct 18, 2012 12:53 pm

Takut sesat berjalan bro...

Okey... budak yg baru blaja jolok buah cempedak...

Jgn mare bro...
Back to top Go down
Pailang Kem
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 317
Join date : 2012-09-19
Age : 44
Location : Kg Melaka Bt 9 Cheras

PostSubject: Re: baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem   Thu Oct 18, 2012 1:02 pm

tak marah...sukaaaaaa....heheheheheh Razz Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem   Today at 1:32 pm

Back to top Go down
 
baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» baru 13000 km dah nak kena overhaul sbb rod problem
» Pantang motor baru..Betul ke tahyul?
» Mohon pandangan mengenai overhaul sebab piston problem
» Morrowind Overhaul
» Beli phone yang baru jangan jealous ye! Samsung Galaxy S4 ? Note 2?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: