Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 nak tanye pasal I-Charge

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ryljeff
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 7
Join date : 2012-05-22

PostSubject: nak tanye pasal I-Charge   Tue Sep 18, 2012 7:02 am

salam to all, nk tanye benda ni boleh ke pasang kat motor SYM VTS 200...?

Back to top Go down
ryljeff
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 7
Join date : 2012-05-22

PostSubject: Re: nak tanye pasal I-Charge   Tue Sep 18, 2012 12:15 pm

kawan bg...tapi kat kereta dah memang ade power stabilizer yang mega raizin tu...try survey kat dalam ni ramai yg letak mega raizin kt motor SYM...kalo I-charge nih letak kat motor bole je ye tak? ingta malas nk bukak megaraizin kt bateri keta tu pindah kt motor sebab kt keta skali dgn grounding byk skrew...berpeluh dahi krg nk bukak hehehe.. bole tak pasang kt motor i-Charge nih?
Back to top Go down
digoro
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 17
Join date : 2012-08-27
Location : melaka

PostSubject: Re: nak tanye pasal I-Charge   Wed Sep 19, 2012 6:27 am

boleh kot bro.. i charge yg tuk motot pn ade rasenye.. biasa nye depa connet kt bateri
Back to top Go down
rangers
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 87
Join date : 2011-06-12

PostSubject: Re: nak tanye pasal I-Charge   Wed Sep 19, 2012 10:03 am

nak pasang tak de masalah.. cuma sebelum beli perlu tau adakah memberi kesan seperti yg kita sangkakan dan seperti yg diclaim oleh produk tu.....

lain kalau dah ada.. pasang aje terus ket siput tuu..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: nak tanye pasal I-Charge   Today at 5:05 pm

Back to top Go down
 
nak tanye pasal I-Charge
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» nak tanye pasal I-Charge
» talos furious charge and hammer of wrath/ slam
» Help! Can't charge collections
» Midtown's #1 Afterwork Party Satisfaction Afterwork Fridays w/$1 Absolut Flavored Vidka Drinks 5pm-6pm/2 for 1 Drinks Til 8pm and No Cover Charge
» Satisfaction Afterwork Fridays: Midtown's #1 Happy Hour Party w/2 For 1 Drinks/3 Wings For $1 and No Cover Charge

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: