Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
warcrank
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts : 128
Join date : 2012-07-13
Age : 31
Location : Sentul

PostSubject: Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..   Thu Aug 30, 2012 4:32 am

Salam Idulfitri...Saya bercadang ingin memasang sistem audio di motot saya..terasa boring plak bila ride jauh2 ni..kalau ada audio bleh gak dengar lagu raya kan..hehe..So saya minta pendapat,tunjuk ajar dari para sahabat tentang sistem audio contohnya jenama,modal,kos,tempat terbaik untuk pasang,dan juga kesan2 atau akibat pada motot jika dipasang..Kalau boleh tunjuk la gambar contoh tuan-tuan yg telah menggunakan sistem audio di VTS kita yang dicintai.
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 4691
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..   Thu Aug 30, 2012 4:38 am

bro Zalie ada jual kalau nk psg speker ni.
bro King5zal pun ada psg..turun Dataran Shah Alam mlm ni kalau nk tgk. Wink

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 39
Location : Subang U5

PostSubject: Re: Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..   Thu Aug 30, 2012 4:41 am

pada pendapat aku, time ride confirm tak dengar...kekeke, time berenti lepak je leh dengar Very Happy

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 32
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..   Thu Aug 30, 2012 9:52 am

Mie-G wrote:
bro Zalie ada jual kalau nk psg speker ni.
bro King5zal pun ada psg..turun Dataran Shah Alam mlm ni kalau nk tgk. Wink

mie g jirrayah ozlen pon ada semalam mase raptai die pasang terbaek aku teracun nieeee bounce
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 32
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..   Thu Aug 30, 2012 9:53 am

koji wrote:
pada pendapat aku, time ride confirm tak dengar...kekeke, time berenti lepak je leh dengar Very Happy

koji, jirrayah kate mase bawak pon bunyik dengar la..plus x makan batery banyak sangat semalam die test

nak tgk live koji ko kena turun malam nie lol!
Back to top Go down
warcrank
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts : 128
Join date : 2012-07-13
Age : 31
Location : Sentul

PostSubject: Re: Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..   Thu Aug 30, 2012 10:05 am

malam ni memang ambe ada join ride merdeka tu...Area mana ada leh pasang menda ni?Area sentul ad x?
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 32
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..   Mon Sep 03, 2012 7:50 am

warcrank wrote:
malam ni memang ambe ada join ride merdeka tu...Area mana ada leh pasang menda ni?Area sentul ad x?

cer tanye king5zal or jirrayah diorg pasang mane pastu info sket bro..macam teracun pulak malam tu hehehe bounce
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..   Today at 8:46 am

Back to top Go down
 
Minta pendapat kawan-kawan tentang sistem audio..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pendapat tentang GPS
» 25 Tahun PROTON, apa pendapat anda..
» CIRCULAR MOTION pres ANTHONY NICHOLSON-AUDIO SPECTRUM
» Horus Rising audio book free...
» High audio input to low audio output converter circuit schematics.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: