Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Tue May 29, 2012 9:27 am


TARIKH: 3HB JUNE 2012
MASA : 9.00 Pagi - 5.00 Petang
TEMPAT : PANGKALAN UDARA TUDM SUBANG
* masuk adalah percuma dan terbuka kepada semua warga malaysia dan tiada had umur sekalipun *



RV : Masjid TTDI Jaya S. Alam
Berkumpul : 8.30 pagi
Tayar Golek : 9.15 pagi
Sebarang pertanyaan boleh call Jajad Iezzad di 0123842591(SMS tidak di layan..hihihi).


Quote :
Jajad Iezad
Berita baik buat sume warga Free Rider.... Permohonan Slot untuk Parking bagi Aktiviti Lawatan ke Hari Terbuka TUDM di Pangkalan Udara TUDM Subang telah mendapat kelulusan daripada pihak Berkuasa Pangkalan Udara TUDM Subang... Jadi adalah diharapkan agar ramai warga Free Rider dapat meluangkan masa untuk mengikuti Event pada kali ini... Amat2 rugi kalu x juin kerna kemudahan buat warga Free Rider utk masuk dan keluar bagi menyaksikan Pertunjukan Udara dan pelbagai lagi aktiviti telah dipermudahkan... Ingat !!!! Peluang sebegini tidak mudah untuk dirasai... saksikanlah dengan lebih dekat lagi...kalu nk ke LIMA Langkawi punya lah main jauh..kos lagi dah berapa?? jd renung2 kan lah yerrrrrr....... ( buat surat td menyatakan dianggarkan maybe dalam 100 biji siput yg akan konvoi masuk dlm Pangkalan Udara TUDM subang... ntah la... boleh ke atau x boleh smpai 100 tue....)

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::


Last edited by Mie-G on Tue May 29, 2012 11:19 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 39
Location : Subang U5

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Tue May 29, 2012 9:30 am

rasa macam tak dapat join, coz sabtu dah gi temerloh Sad

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
zubirdaud
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 296
Join date : 2012-04-24
Age : 34
Location : Saujana Rawang

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Tue May 29, 2012 9:36 am

Teringat anak2 jantan aku kt rumah tu..diorg mesti teruja klu dpt pegi..tgk kapal terbang. Minggu ni blk kampung plak.
Back to top Go down
z@idi
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 374
Join date : 2011-03-24
Age : 37
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Sun Jun 03, 2012 12:16 pm

credit to ijad yg telah mengatur aktiviti ni..walaupun hari panas masih dapat menikmati pertunjukan udara yang dijadualkan..ini ada sikit gambar..

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]
model baju baru freerider..hihihi..


bergambar dengan bro mie5005


acara selingan...

Back to top Go down
lockheed
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 163
Join date : 2011-07-14
Location : Ipoh-Kajang-Cyberjaya-Segamat

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Sun Jun 03, 2012 12:55 pm

syabasss kepada ceng freeriders yg turut serta....

ambe ada gi dlm kol 1030 gitu, tapi dgn family, maklum ler kebetulan musim cuti skolah. tapi tup2 abe polis tak kasik masuk lak...konpius dan terus balik rumah.

Sad
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Mon Jun 04, 2012 4:37 am

masuk ikut blkg k abam lockhead?
kena masuk ikut pintu depan sbb diorg buat jln sehala.
pintu blkg tu utk keluar sahaja.

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
lockheed
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 163
Join date : 2011-07-14
Location : Ipoh-Kajang-Cyberjaya-Segamat

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Mon Jun 04, 2012 6:43 am

incik mie-g, adeh...ada banyak pintu ke ropa ropanyaaa...??...arghh...tak tau pulak yg saya pi smlm depan atau belakang. tapi dari skypark, redah pekan kg melayu, susur ke kiri sampai la ada satu pintu besar muncul dari jalan ular kena palu tu...

agaknya sebab tu ramai parking tepi jalan je amik gambo 'freerider di udara'...tak tahu pintu mana untuk masyukkk...

apa pon, memang tak tahan dengar bunyi jet engine menggegar ruang udara subang. sekali dia fly pass boleh meruntun jiwa... apa lah sangat inline four atau duakati vtwin.

Sad
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Mon Jun 04, 2012 6:56 am

pintu masuk ikut U8 tu..
kalau ikut kg.melayu subang tu, rasanya pintu blkg tu sbb kitorg kuar ikut situ.
tp kalau nek keter mmg jem btl nk masuk..nsb bek kami nek siput, siap eskot lagi!
guna laluan VIP...lancar jer masuk! Very Happy

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
mie/5005
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 128
Join date : 2011-12-28
Age : 46
Location : Subang

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Tue Jun 05, 2012 4:54 pm

bravo,bravo gang fr...tahniah pd diri sendiri dpt join setahun sekali jewwwww...
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Mon Jun 11, 2012 8:19 pm

Tak jumpa pun Abam Mie!
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   Tue Jun 12, 2012 4:32 am

ADL BLL4477 wrote:
Tak jumpa pun Abam Mie!
dia ada duk dlm gudang tu ADL.
segak bergaya dengan uniform! Smile

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!   

Back to top Go down
 
JEMPUTAN KE HARI TERBUKA TUDM SUBANG!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 1433H
» Hari ni aku akan bernikah....
» HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012
» The Exchange
» 3D Carbon Fiber Vinyl di SYM anda

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: Aktiviti 2012-
Jump to: