Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Panduan Posting Dan Membuka New Topic

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 21
Join date : 2011-03-24
Age : 35
Location : Selangor

PostSubject: Panduan Posting Dan Membuka New Topic   Mon Mar 28, 2011 11:27 am

Kepada semua ahli forum SYMFORUMCLUB

Sila patuhi panduan-panduan berforum sepanjang anda berforum di sini:


  1. Anda bebas membuka seberapa banyak topik tapi pastikan topik di buka di bawah thread yg betul. Jangan sembang pasal EX5 pulak dalam bahagian teknikal SYM VTS 200.

  2. Sila semak dahulu sesuatu thread sebelum membuka topik baru. Janganla orang dah bincang pasal minyak hitam sampai berpuluh2 page, anda nak buat topik baru minyak hitam terbaik utk motor anda.

  3. Sesuatu topik akan mempunyai had maksimum sebanyak 20 page. Selepas ituk moderator akan create topik baru dan akan lock topik yang lama. Ini untuk memudahkan kita mencari balik info-info penting dalam forum ini.

  4. Jangan post sebarang personal attack di forum ini. Contohnya si polan A pernah meniduri anda. Jangan sound maki2 di forum ni. Setel la guna PM.

  5. Jangan post sebarang ayat-ayat menghasut, makian, kata nista, kejian, mencarut kepada individu atau organisasi/kelab lain.

  6. Jangan post sebarang ayat/artikel/gambar/dsb nya yang boleh menyinggung perasaan dan sensitivi kaum, individu atau negara lain.

  7. SYMFORUMCLUB bukan kelab berdaftar dan tidak mempunyai kaitan dengan SYM atau MFORCE secara langsung. Forum ini dicipta utk memudahkan pengguna2 SYM berkomunikasi sesama sendiri. Forum ini jugak tidak mempunyai hubungan secara terus dengan mana2 kelab SYM di Malaysia contohnya seperti SMBC, OTAISYM, GTS RIDER, SYMC dan sebagainya.
Back to top Go down
http://symforumclub.forumotion.com
 
Panduan Posting Dan Membuka New Topic
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Talking with friends topic!!!
» Lucky / Unlucky days
» Emoticon Code from Neopets!
» Music . Which kind of music you like ?
» What's your favourite activity?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum Introduction :: Pengumuman daripada moderator/Admin-
Jump to: