Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
eszeree@AG
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 692
Join date : 2011-05-18
Age : 35
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 9:23 am

tggu aku cofirmkan balik..tgh tnye owner ni.

psal dlu aku lepak sampai kul 12 mmg no hal.

_________________
"I Came, I Saw, I DIY-ed"

Whenever We FREE...We RIDE! cheers
Whenever We RIDE...Its Not FREE! Wink
Back to top Go down
HasrulWWC
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
avatar

Posts : 757
Join date : 2011-12-06
Age : 42
Location : SHAH ALAM, SG BESI KL & NILAI

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 9:37 am

tolong confirm AG...
nanti lepak sampai kul 9 jee.. kena balik
Back to top Go down
eszeree@AG
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 692
Join date : 2011-05-18
Age : 35
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 9:44 am

kul 9 tentu sampai ke x ntah...hahaha...silap2 xsempat dtg lepak kdai dh tutup..hahahaha...nnt aku akan buat plan B kalo xleh lepak lama2 kat sne

_________________
"I Came, I Saw, I DIY-ed"

Whenever We FREE...We RIDE! cheers
Whenever We RIDE...Its Not FREE! Wink
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 9:50 am

ok AG, riki2 la kedai yg ngetop kt area2 ctu! Wink
kedai sup atau burger best2 xde ke?
kalau xde, kedai pelayan pun jadi lah!!
hahhahaha

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 10:36 am

ADL biasanya sampai kul sebelas!!
Back to top Go down
iezzad_jajad
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 128
Join date : 2011-10-27
Age : 35
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 11:51 am

Bersama-samalah kita doakan yg terbaik buat sahabat kita bro fadzly...semoga segalanya dipermudahkan urusan dan ujian yg dihadapi oleh beliau kini....

Kepada semua rakan2 seperjuangan... agenda kita akan tetap dilaksanakan untuk TTS pd kali ini... Dan TTS pd kali ini adalah dimana kita perlu laksanakan perbincangan berkenaan Family Day kita... Semoga kehadiran anda semua dpt memberikan banyak pandangan dan idea utk menjayakan plan Family Day kita buat julung2 kalinya...

INGAT !!!!!! kalu Family day yang kita plankan ini berjaya dan success... Habuanya... KONPOM permit anda semua akan dilanjutkan ke tempoh yang lebih panjang... jadi..bersama2 lah kita jayakan Family Day kita nie..demi PERMIT anda dan Siput Gondang..

Majulah sukan utk negara !!!!!!
Back to top Go down
AmaD BkW6301
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 182
Join date : 2012-03-14
Age : 38
Location : puchong-kl-puchong

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 12:00 pm

eszeree wrote:
kul 9 tentu sampai ke x ntah...hahaha...silap2 xsempat dtg lepak kdai dh tutup..hahahaha...nnt aku akan buat plan B kalo xleh lepak lama2 kat sne

xpe bro..kalo smpat aku try riki skali tmpt2 menarik utk plan B..hehe
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 12:08 pm

trima kasih tuan MC, abam jajad di atas ucapan yg begitu bersemangat! Very Happy

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
HasrulWWC
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
avatar

Posts : 757
Join date : 2011-12-06
Age : 42
Location : SHAH ALAM, SG BESI KL & NILAI

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 4:39 pm

terima kasih semua...
best ...semakin ramai yang aktif..
Back to top Go down
JOE564
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 460
Join date : 2012-02-04

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 6:05 pm

kpd bro fadzli,,,
semoga bonda cepat sembuh ye,,
bykkn bersabar n berdoa ye,,
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 39
Location : Subang U5

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Mon Mar 19, 2012 11:23 pm

AmaD BkW6301 wrote:
eszeree wrote:
kul 9 tentu sampai ke x ntah...hahaha...silap2 xsempat dtg lepak kdai dh tutup..hahahaha...nnt aku akan buat plan B kalo xleh lepak lama2 kat sne

xpe bro..kalo smpat aku try riki skali tmpt2 menarik utk plan B..hehe
Thanks bro.... Kalau boleh tmpt yg ada boleh buat b2b kikiki.

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 33
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 3:59 am

iezzad_jajad wrote:
Bersama-samalah kita doakan yg terbaik buat sahabat kita bro fadzly...semoga segalanya dipermudahkan urusan dan ujian yg dihadapi oleh beliau kini....

Kepada semua rakan2 seperjuangan... agenda kita akan tetap dilaksanakan untuk TTS pd kali ini... Dan TTS pd kali ini adalah dimana kita perlu laksanakan perbincangan berkenaan Family Day kita... Semoga kehadiran anda semua dpt memberikan banyak pandangan dan idea utk menjayakan plan Family Day kita buat julung2 kalinya...

INGAT !!!!!! kalu Family day yang kita plankan ini berjaya dan success... Habuanya... KONPOM permit anda semua akan dilanjutkan ke tempoh yang lebih panjang... jadi..bersama2 lah kita jayakan Family Day kita nie..demi PERMIT anda dan Siput Gondang..

Majulah sukan utk negara !!!!!!

alamak dah macam ucapan komander yang pergi perang la pulok
Back to top Go down
blalang
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
avatar

Posts : 898
Join date : 2011-09-09
Age : 45
Location : Putra Heights

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 4:03 am

Sirapisamin wrote:
iezzad_jajad wrote:
Bersama-samalah kita doakan yg terbaik buat sahabat kita bro fadzly...semoga segalanya dipermudahkan urusan dan ujian yg dihadapi oleh beliau kini....

Kepada semua rakan2 seperjuangan... agenda kita akan tetap dilaksanakan untuk TTS pd kali ini... Dan TTS pd kali ini adalah dimana kita perlu laksanakan perbincangan berkenaan Family Day kita... Semoga kehadiran anda semua dpt memberikan banyak pandangan dan idea utk menjayakan plan Family Day kita buat julung2 kalinya...

INGAT !!!!!! kalu Family day yang kita plankan ini berjaya dan success... Habuanya... KONPOM permit anda semua akan dilanjutkan ke tempoh yang lebih panjang... jadi..bersama2 lah kita jayakan Family Day kita nie..demi PERMIT anda dan Siput Gondang..

Majulah sukan utk negara !!!!!!

alamak dah macam ucapan komander yang pergi perang la pulok

itula dia komanden kita..... marshall tu....
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 33
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 4:17 am

hahaha...malam tu kite buat acara jajad public speaking sambil karok
Back to top Go down
eszeree@AG
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 692
Join date : 2011-05-18
Age : 35
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 5:50 am

ok! TTS ni confirmed!...kdai tutup around 10.30 - 11pm..lepak makan2, diskusi then kite shoot putrajaya..amacam??

_________________
"I Came, I Saw, I DIY-ed"

Whenever We FREE...We RIDE! cheers
Whenever We RIDE...Its Not FREE! Wink
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 39
Location : Subang U5

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 6:36 am

eszeree wrote:
ok! TTS ni confirmed!...kdai tutup around 10.30 - 11pm..lepak makan2, diskusi then kite shoot putrajaya..amacam??
buek gapo putrajaya? hehehe
tapi den gerak balik dulu la coz pagi2 esok nak hantar KDN gi kursus

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 33
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 7:15 am

eszeree wrote:
ok! TTS ni confirmed!...kdai tutup around 10.30 - 11pm..lepak makan2, diskusi then kite shoot putrajaya..amacam??

OKEY JE EN AG..KAMI SENATIASE BERSEDIA MENGHADAPAI APA JUA DUGAAN DAN CABARAN MENDATANG

Ceng Klang aka Apis, ADL, ADB, dan Amier aka Xibo InsyaAllah...
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 33
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 7:27 am

Ceng Klang RV Kecil di Petronas Sebelah Federal Highway Sekyen 7...
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 7:51 am

Sirapisamin wrote:
Ceng Klang RV Kecil di Petronas Sebelah Federal Highway Sekyen 7...

Rv petronas kesas bro!
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 8:32 am

kan lain ucapan org yg pergi kursus dengan yg xpergi kursus!!
btl x tuan Jajad?Very Happy

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
HasrulWWC
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
avatar

Posts : 757
Join date : 2011-12-06
Age : 42
Location : SHAH ALAM, SG BESI KL & NILAI

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 8:54 am

ADL BLL4477 wrote:
Sirapisamin wrote:
Ceng Klang RV Kecil di Petronas Sebelah Federal Highway Sekyen 7...

Rv petronas kesas bro!

Petronas depan Proton ke?


MieG, memang la lain klu org pergi kursus ngan yg tidak...
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 33
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 12:28 pm

HasrulWWC wrote:
ADL BLL4477 wrote:
Sirapisamin wrote:
Ceng Klang RV Kecil di Petronas Sebelah Federal Highway Sekyen 7...

Rv petronas kesas bro!

Petronas depan Proton ke?


MieG, memang la lain klu org pergi kursus ngan yg tidak...

Petronas mana - mana pon aku ok je...lagi senang shell dekat hicom ok gak terus masuk LDP
Back to top Go down
longman
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 161
Join date : 2011-11-07
Location : Key El, Kote Dsara, Pei Jay

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 12:41 pm

eszeree wrote:
Tempat : Ipoh Station Antique Cafe
Hari : Jumaat
Date : 23hb Mac 2012
Time : 8.30pm - 12.00am

AGENDA TTS

...................

Kepada member2 yang mempunyai masa terluang pada malam tersebut, sudi-sudilah hadirkan diri & bleh la kita beramas mesra bersama-sama Very Happy





adoiii.... maksud tersirat!! scratch scratch scratch
Back to top Go down
longman
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 161
Join date : 2011-11-07
Location : Key El, Kote Dsara, Pei Jay

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 12:48 pm

fadzliSYM wrote:
Mie-G wrote:
blackbox wrote:
luxdream wrote:
alamakk..Pocong area...den kurang arif lah kawasan nih..kok ado geng Gombak/Setapak bole gak poie samo-samo...

saya folo..saya dari keramat au2
nnt deal ngn bro FadzlySYM, dia dari ampang.
kalau Radhi raymista free, leh ajk dia skali.
dia dari tmn melawati. Wink

salam kawan-kawan........

maaf ler lama tak jengok forum kita nih
insyaallah seboleh2nya kan cuba hadirkan diri.....
skrg ni saya masih jaga my mom kat hospital ampang..... now at day 15...

doktor dah sahkan ada... kanser peringkat 4 pada hujung usus besar....
ketumbuhan tu dah 90% menutup salur utk ke dubur.... kanser juga sudah merebak ker hati dan paru-paru.........

so.... now family dan my mom dalam dilema...... sama ada nak operate atau tidak......
dua2 pilihan punya risiko yg tinggi............

saya tengah cari buah durian belanda sehari dua ni.... belum jumpa lagi... harap kawan yang dapat cari boleh call saya..... 019-3338670...... buah tu buat rawatan alternatif rawatan kanser......

tq semua...... maaf le lama tak dapat join event dan ngateh.........
moga ditabahkan hati.
semoga Allah mengampunkan dosa2 tuan dan ibu tuan, coz sakit ini salah satu pengampunan dosa2 selagi tiada dosa syirik.

cuba google "Stemtech" di Malaysia, cari/cuba. just sharing.
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   Tue Mar 20, 2012 7:40 pm

Sirapisamin wrote:
HasrulWWC wrote:
ADL BLL4477 wrote:
Sirapisamin wrote:
Ceng Klang RV Kecil di Petronas Sebelah Federal Highway Sekyen 7...

Rv petronas kesas bro!

Petronas depan Proton ke?


MieG, memang la lain klu org pergi kursus ngan yg tidak...

Petronas mana - mana pon aku ok je...lagi senang shell dekat hicom ok gak terus masuk LDP

Proton!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012   

Back to top Go down
 
TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» TT Ipoh Station Antique Cafe, Puchong**#MArI BeRNosTaLgiA#**23/03/2012
» new paint station
» Hey Lego Cafe Corner fans...
» The Antique Chronicles . . . . from Distant Star Productions
» ordered a new paint station

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: Aktiviti 2012-
Jump to: