Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Sekapur Sirih, Seulas Pinang

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 21
Join date : 2011-03-24
Age : 35
Location : Selangor

PostSubject: Sekapur Sirih, Seulas Pinang   Mon Mar 28, 2011 10:37 am

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua ahli-ahli SYM FORUM CLUB

Saya ingin mengucapkan jutaan dan ribuan terima kasih kepada ahli-ahli forum yg telah mendaftar disini. Untuk makluman anda, forum ini adalah percuma menggunakan server FORUMOTION, jadi tiada yuran atau apa-apa bayaran dikenakan untuk join forum ini. Walaupun forum ini percuma, tapi forum nie perlu memaparkan iklan pada bahagian atas dan bawah forum jadi diharap forumer tak perlu klik pada link iklan-iklan tersebut.

Matlamat forum ini adalah bertujuan untuk membincangkan hal teknikal mengenai motor-motor keluaran syarikat SYM Taiwan seperti VTS, EVO, BONUS dan sebagainya. Forum ini juga bertujuan ahli-ahli membincangkan sebarang aktiviti contohnya berkonvoi atau aktiviti mengeteh bersama.

Anda juga boleh join forum ini walapun anda tidak menggunakan motor SYM. Forum ini bukan assabiyah yang hanya membenarkan owner motor SYM sahaja untuk mendaftar. Forum ini jugak terbuka kepada semua pengguna SYM tanpa mengira mereka daripada community MSC, SMBC, ERC, SFT, OTAISYM, SYMC, GTSRIDER dan kelab-kelab SYM yang lain.

Saya dengan segala rasa rendah diri mengalu2kan kedatangan anda ke sini. Berforumlah dgn matang dan bijak. Buang yang keruh, ambil yang jernih.

Saya sudahi dengan lafaz wabillahi taufik wal hidayah, wassalamu alaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Back to top Go down
http://symforumclub.forumotion.com
 
Sekapur Sirih, Seulas Pinang
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cuci motor kat kedai cuci keta ke atau cuci sendiri....

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum Introduction :: Pengumuman daripada moderator/Admin-
Jump to: