Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Tue Apr 03, 2012 10:15 am

Nak seribu daya!
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 40
Location : Subang U5

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Tue Apr 03, 2012 11:34 am

So far dapat berita dari Mie-G kite bahawa, si En. Fadzly kita telah bawa family beliau gi mandi di Lubuk Manggis tu minggu lepas, di dapati anaknya telah di masukkan ke wad kerana suspek terkena virus Kencing Tikus.

Jadi di sini, kita terpaksa mengubah haluan ke tempat lain.

Jika ada cadangan, sila kemukakan pada hari TTs meeting nanti.

Sekian, terima kasih.

p/s: kita akan pergi melawat anak beliau di kediamannya setelah anaknya discharge nanti.

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
xibo
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 249
Join date : 2012-03-11
Age : 33
Location : kampung jawa.klang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Tue Apr 03, 2012 11:45 am

koji wrote:
So far dapat berita dari Mie-G kite bahawa, si En. Fadzly kita telah bawa family beliau gi mandi di Lubuk Manggis tu minggu lepas, di dapati anaknya telah di masukkan ke wad kerana suspek terkena virus Kencing Tikus.

Jadi di sini, kita terpaksa mengubah haluan ke tempat lain.

Jika ada cadangan, sila kemukakan pada hari TTs meeting nanti.

Sekian, terima kasih.

p/s: kita akan pergi melawat anak beliau di kediamannya setelah anaknya discharge nanti.

kalumpang pun ok.. Wink
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Tue Apr 03, 2012 12:17 pm

Kalumpang pun ada kencing tikus..huhuhu..
baik kita berubah arah ke pantai atau kolam renang buatan! Very Happy

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
xibo
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 249
Join date : 2012-03-11
Age : 33
Location : kampung jawa.klang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Tue Apr 03, 2012 12:20 pm

Mie-G wrote:
Kalumpang pun ada kencing tikus..huhuhu..
baik kita berubah arah ke pantai atau kolam renang buatan! Very Happy

alamak yeke..cam tu tasik shah alam jelah hahaha
Back to top Go down
malwi
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 137
Join date : 2011-10-03
Age : 46
Location : Presint 16, Putrajaya

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Tue Apr 03, 2012 12:33 pm

Berkelah kt tepi pantai je....santai
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Tue Apr 03, 2012 6:38 pm

Apada pantai!!
Back to top Go down
xibo
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 249
Join date : 2012-03-11
Age : 33
Location : kampung jawa.klang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Tue Apr 03, 2012 7:21 pm

malwi wrote:
Berkelah kt tepi pantai je....santai

di selangor ni ada ke pantai yg cantik?

Hmmm teluk batik,perak?
Back to top Go down
pahat
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 188
Join date : 2012-01-23

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Wed Apr 04, 2012 5:14 am

Pantai Kelanang ... Very Happy Cool
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 40
Location : Subang U5

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Wed Apr 04, 2012 5:16 am

Hahaha.. follow majoriti... air terjun ni dah mula risau takut kencing tikus aje

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
malwi
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 137
Join date : 2011-10-03
Age : 46
Location : Presint 16, Putrajaya

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Wed Apr 04, 2012 6:20 am

klanang pun cantik gak
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 33
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Wed Apr 04, 2012 6:36 am

morib banyak beruk
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 40
Location : Subang U5

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Wed Apr 04, 2012 7:00 am

Susah2 gi BBQ kat rumah si Aquila Puncak Alam...kekeke

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
fadzliSYM
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 387
Join date : 2011-10-01
Location : kl

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Wed Apr 04, 2012 4:04 pm

koji wrote:
So far dapat berita dari Mie-G kite bahawa, si En. Fadzly kita telah bawa family beliau gi mandi di Lubuk Manggis tu minggu lepas, di dapati anaknya telah di masukkan ke wad kerana suspek terkena virus Kencing Tikus.

Jadi di sini, kita terpaksa mengubah haluan ke tempat lain.

Jika ada cadangan, sila kemukakan pada hari TTs meeting nanti.

Sekian, terima kasih.

p/s: kita akan pergi melawat anak beliau di kediamannya setelah anaknya discharge nanti.

Salam kawan semua..........

terima kasih atas keperihatinan semua...
alhamdulillah...... lepas ekjas ngan doktor .....anak den dah selamat discass maghrib tadi..........

mohon maaf ler kerana anak den sorang dah tergendala la pulak family day yg dah dirancangkan tu.......
semoga anak2 kita yg lain dapat diselamatkan dari dikencing oleh tikus sg langat tu.......hehehe

info mulut daripada doktor dah banyak kes ni dikesan dari sg langat dan tempat mandi klcc......

Back to top Go down
mie/5005
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 128
Join date : 2011-12-28
Age : 46
Location : Subang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 8:29 am

fadzliSYM wrote:
koji wrote:
So far dapat berita dari Mie-G kite bahawa, si En. Fadzly kita telah bawa family beliau gi mandi di Lubuk Manggis tu minggu lepas, di dapati anaknya telah di masukkan ke wad kerana suspek terkena virus Kencing Tikus.

Jadi di sini, kita terpaksa mengubah haluan ke tempat lain.

Jika ada cadangan, sila kemukakan pada hari TTs meeting nanti.

Sekian, terima kasih.

p/s: kita akan pergi melawat anak beliau di kediamannya setelah anaknya discharge nanti.

Salam kawan semua..........

terima kasih atas keperihatinan semua...
alhamdulillah...... lepas ekjas ngan doktor .....anak den dah selamat discass maghrib tadi..........

mohon maaf ler kerana anak den sorang dah tergendala la pulak family day yg dah dirancangkan tu.......
semoga anak2 kita yg lain dapat diselamatkan dari dikencing oleh tikus sg langat tu.......hehehe

info mulut daripada doktor dah banyak kes ni dikesan dari sg langat dan tempat mandi klcc......

share berita ni..

Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 9:30 am

Tukar lain la ini mcm?
Back to top Go down
JOE564
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 460
Join date : 2012-02-04

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 9:37 am

tempat akan dibincangkan di TT mlm nie..
hehe..
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 10:29 am

Wokeh! Mau minum teh tarik panjang2 ini mlm!
Back to top Go down
mie/5005
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 128
Join date : 2011-12-28
Age : 46
Location : Subang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 11:33 am

ADL BLL4477 wrote:
Wokeh! Mau minum teh tarik panjang2 ini mlm!

aik..apa pasat mau lama lama maaaaa..
lain mcm je adl...
Back to top Go down
HasrulWWC
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
avatar

Posts : 757
Join date : 2011-12-06
Age : 42
Location : SHAH ALAM, SG BESI KL & NILAI

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 11:41 am

Haiyaa kawan itu pun cakap kaaa...
Ini malam kasi Tongkat Ali 2 cawan..kaw ! kaw !...

wakakaka..... Very Happy


opssss... patah sudah.. Shocked
Back to top Go down
JOE564
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 460
Join date : 2012-02-04

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 11:57 am

opss...
patah ape tue???

patah seribu ke........hehe....
Back to top Go down
malwi
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 137
Join date : 2011-10-03
Age : 46
Location : Presint 16, Putrajaya

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 12:34 pm

HasrulWWC wrote:
Haiyaa kawan itu pun cakap kaaa...
Ini malam kasi Tongkat Ali 2 cawan..kaw ! kaw !...

wakakaka..... Very Happy


opssss... patah sudah.. Shocked

BRO 2 Cwn xpe jangan 2 pinggan he he
Back to top Go down
JOE564
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 460
Join date : 2012-02-04

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 1:55 pm

haha...
tu dah hirup lain tue...
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Thu Apr 05, 2012 2:16 pm

mie/5005 wrote:
ADL BLL4477 wrote:
Wokeh! Mau minum teh tarik panjang2 ini mlm!

aik..apa pasat mau lama lama maaaaa..
lain mcm je adl...

Kasi lama maa baru sedappp!!
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   Fri Apr 06, 2012 4:02 am

Alhamdulillah..hasil perbincangan di TTS mlm tadi, hasilnya hari keluarga freerider ini akan ditukar tempat ke Air Terjun Chamang, Bentong Pahang.
RV point atau tempat berkumpul adalah di Stesen Petronas Lebuhraya Karak menghala ke Bentong (sebelum tol Bentong).
Masa RV adalah jam 8-8.30pg.

berikut adalah peserta yang telah mengesahkan kehadiran bersama barang2 yang akan dibawa bersama:
1) Koji - Ayam BBQ + arang + tmpt BBQ
2) Hasrul - Air minum + ais + tong air
3) Joe Taufik - Jajan + kudapan
4) Mie-G - Tembikai cina + groud dan flys sheet.
5) Rizal - bekas polistrin + plastik sampah
6) Johari
7) Ezree - daging burger + sosej
8. Zaidi
9) Rahman Kajang
10) sirapisamin

peserta2 dinasihatkan membawa potluck masing2 utk dishare bersama2.
Together-gether make more click! Very Happy
Jika ada sebarang pertanyaan, boleh terus menghubungi urusetia program iaitu saudara Koji. harap maklong.

p/s: nama yang xde dlm list, sila kaborkan ya.

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::


Last edited by Mie-G on Fri Apr 06, 2012 12:05 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012   

Back to top Go down
 
HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012
View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» HARI KELUARGA FREERIDER DI AIR TERJUN CHAMANG, BENTONG PAHANG - 08/04/2012
» Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 1433H
» Hari ni aku akan bernikah....
» Cadangan Baju Korporat Freerider (Baju F1)
» [BREAKDOWN ISSUE] - MECHANICS CONTACT NO.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: Aktiviti 2012-
Jump to: