Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Aku Masih Di sini...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 32
Location : klang-shah alam

PostSubject: Aku Masih Di sini...   Fri Jan 27, 2012 5:24 pm

Semasa topic ini di create aku masih lagi di sini...di Office Bgn SUK 2, Shah Alam menyiapkan kerja - kerja yang perlu dibereskan hari ni juga sebelum jam 12.00mlm Razz . Justeru itu aku telah pun terlepas Ride TTS ke Genting yang mana rakan2 yang lain baru memulakan pendakian ke Genting beberapa minit yg lepas.. Sad

Aku ingin menarik perhatian rakan2 di forum ini beberapa isu:-

1) Berapa lama korang pernah berada di Office kerana perkara2 seperti ni? Aku sampai di Office jam 8.15 pagi tadi sehingga sekarang masih di sini... Sad

2) Patutke korang rase punch card korang di tahan di dalam bilik bos dan kalo korang nak balik jugak kena bagi satu alasan yg munasabah Razz ?

3) Agak2 korang produktiviti korang jika bekerja dari jam 8pg sampi 10 mlm ( lebih kurang 14 jam ) OK lagi or korang rase nak rembat je bos ? Twisted Evil

4) Institusi family adalah lebih penting daripada sume kerje ni coz kerje sampai bile pon xkan abis..pulunla 24jam kerje pon xkan siap punye!

Apa pendapat korang tentang situasi aku ni?

Anyway selamat pergi dan selamat balik kepada rakan2 yang Ride ke Genting!!Cayok!!! Very Happy
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 4691
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Mon Jan 30, 2012 4:14 am

hahaha...shahdu giler baca topik ko ni bro!Very Happy
aku pernah jgk kena kerja mcm ni malah sampai kul 4 pagi kena stay kt opis.
terpaksa suh wife aku balik nek bas.
tp apa bleh buat, kerja punya pasal. Smile

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
blalang
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 898
Join date : 2011-09-09
Age : 44
Location : Putra Heights

PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Mon Jan 30, 2012 5:06 am

pinjam dialog LABU LABI

selagi belum tutup mata..... KERJA, KERJA, KERJA................
Back to top Go down
BlueThunder
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 560
Join date : 2011-10-03
Age : 40
Location : Bt.16, Hulu Langat

PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Mon Jan 30, 2012 6:45 am

pd sy, kalo SESEKALI tu okey lar...tp kalo kerap sgt kena stayback...contoh dlm seminggu tu sampai 4 hari balik lambat...mmg sadis lar...

kalo dh stress sgt tu, hempok jer fail atas meja...

tp lps hempok tu, jgn lupa teruskan kerja semula...ekekekekekekeke... albino

(balik jer dr ofis, trus gi klinik...kompom darah tinggi...buley mintak mc utk besok...ngiahahahaahha!!!)
Back to top Go down
HasrulWWC
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 757
Join date : 2011-12-06
Age : 41
Location : SHAH ALAM, SG BESI KL & NILAI

PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Mon Jan 30, 2012 7:00 am

BlueThunder wrote:
pd sy, kalo SESEKALI tu okey lar...tp kalo kerap sgt kena stayback...contoh dlm seminggu tu sampai 4 hari balik lambat...mmg sadis lar...

kalo dh stress sgt tu, hempok jer fail atas meja...

tp lps hempok tu, jgn lupa teruskan kerja semula...ekekekekekekeke... albino

(balik jer dr ofis, trus gi klinik...kompom darah tinggi...buley mintak mc utk besok...ngiahahahaahha!!!)

Hempok file kuat sikit... tak pun jatuhkan kat lantai...
Pastu jerit kow kow... mesti bos suruh balik.. ekekek...
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 4691
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Mon Jan 30, 2012 7:08 am

nk lagi happening, guling2 atas lantai!!
hahaha...

yg syok nya kejer obertime ni, bleh order mkn free.
biasanya kami order dominos pizza jer.
bantai sampai 4 biji..cukup bln claim!
hahahaha

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
BlueThunder
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 560
Join date : 2011-10-03
Age : 40
Location : Bt.16, Hulu Langat

PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Mon Jan 30, 2012 8:17 am

Mie-G wrote:
yg syok nya kejer obertime ni, bleh order mkn free.
biasanya kami order dominos pizza jer.
bantai sampai 4 biji..cukup bln claim!
hahahaha

untung ler kalo ada mkn pree...

sy kt opis nih harap bos je...dulu punya bos mmg okey...paling kurang beriani kambing sorang satu...tp bos baru nih buat muka ketat jer...dh siap keje, tima kasih pon tkde...hmmm...nasib lerr...hehehe... albino
Back to top Go down
Sirapisamin
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR


Posts : 1020
Join date : 2011-05-06
Age : 32
Location : klang-shah alam

PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Fri Feb 10, 2012 11:58 am

thnaks idea kengkawan memang terbaek! aku bengang coz xdpt naik genting mlm tu
Back to top Go down
hamka888
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 1
Join date : 2015-01-30
Age : 24

PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Fri Jan 30, 2015 6:35 am

Saya pendatang baru di blog ini ingin mengucapkan terima kasih banyak kepada AKI karna berkat bantuan Nomor togel 4D yang AKI berikan ternyata benar2 tembus, saya tidak tau harus berbuat apa untuk membalas kebaikan AKI,awalnya saya kurang yakin dengan angka yang AKI berikan, tapi ternyata alhamdulillah saya menang 4D, sudah berapa banyak peramal yang saya hubungi tidak ada satupun yang tembus malahan hutang-hutang saya bertambah banyak,kini kehidupan saya jauh lebih sukses dari pada sebelumnya ini semua berkat bantuan AKI,bagi teman-teman penggila kupon putih yang tidak pernah merasakan kemenangan 4D silahkan hubungi AKI di 085_399_346_347 dan angka yang di berikan AKI dalam 5 putaran ini tidak perna meleset,anda jangan mudah tergiur dengan janji-janji saatnya kita perlu bukti hanya AKI yang menjamin 100% kemenangan.kalau mau bukti hubungi sekarang.
Back to top Go down
TukangKebun
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 1
Join date : 2015-02-11
Age : 34

PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Wed Feb 11, 2015 12:20 pm

hahahaha. bisa bikin novel bero
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Aku Masih Di sini...   Today at 6:56 pm

Back to top Go down
 
Aku Masih Di sini...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Pandai Main Alat Musik?...Masuk sini...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Warung Pak Mat Tempe :: Sembang Merapu Meraban Tak Ada Kaitan Dengan Motor-
Jump to: