Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 terbang bersama VTS

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sherlok11
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2012-01-07

PostSubject: terbang bersama VTS    Sat Jan 07, 2012 7:26 pm

Salam aku g ngan balik keje lalu ELITE, tiap2 kali lalu die punyer meredah angin dasyhat btl mcm dok dlm wind tunnel.
Aku nk tny ader ke org tukar visor depan tu bg tinggi sket kalo tukar ada kesan tak?
penat aku ngan org rumah melawan angin sakit pinggang..

http://beatboxworld.com/online-roulette.html


Last edited by sherlok11 on Mon Jan 23, 2012 11:18 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 4691
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: terbang bersama VTS    Sun Jan 08, 2012 3:52 am

dulu ada brader yg custom made windshield tu kasi lagi tinggi tp skrg beliau dah xbuat dah kerja2 tersebut. Wink

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
HasrulWWC
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak


Posts : 757
Join date : 2011-12-06
Age : 41
Location : SHAH ALAM, SG BESI KL & NILAI

PostSubject: Re: terbang bersama VTS    Mon Jan 16, 2012 5:48 am

sherlok11 wrote:
Salam aku g ngan balik keje lalu ELITE, tiap2 kali lalu die punyer meredah angin dasyhat btl mcm dok dlm wind tunnel.
Aku nk tny ader ke org tukar visor depan tu bg tinggi sket kalo tukar ada kesan tak?
penat aku ngan org rumah melawan angin sakit pinggang..

MMg terasa nak terbang kat area tu..coz ada area angin lintang gak kat situ.
Aku pun pernah gak rasa nak terbang terutama kat area lepas saujana putra ke shah alam
Selalu aku bawa dalam 100 - 120km pagi... sebab awal pagi sejuk so angin kurang ..
Masa panas angin mmg kuat sikit.. so bawa dlm 80 - 100km je.

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: terbang bersama VTS    Today at 8:46 am

Back to top Go down
 
terbang bersama VTS
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» PROGRAM AHLAN WASALAN BIKERS bersama TV9

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: