Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Konvoi Gegaq Penang 2012

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
anakku
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 307
Join date : 2011-05-03
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Thu Jan 05, 2012 10:11 am

MyOrie wrote:
Bro .
Boleh jugak tu .. boleh mintak contact nye .. boleh berurusan segera.. napaknye macam ada macam plan ngan RV je ..
kita tak kisah, janji dapat meramaikan dan dapat ole2.. haha




anakku wrote:
MyOrie wrote:
Sala an 3 bijik sym lagi dari NKS Sentul. nak bertanya, kat central ni nak register ngan siapa?
Tolong pass contat skali yea

Orie
012 2274282

salam orie... bole tanya x... bro dah register ke blum... ? ...

registration dah tutup... tp klu bro nk join bole... by replacement... sbb ada beberapa kwn yg x dpt pegi last minit atas keja... so 3 bijik dr NKS bole replace Very Happy

orie... try contact prakash (penang) utk registration : 016 5572089

klu nk gerak skali... rv kat rnr sg buloh pkl 8.00am ...
Back to top Go down
MyOrie
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 16
Join date : 2011-10-28

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Thu Jan 05, 2012 6:15 pm

anakku wrote:
MyOrie wrote:
Bro .
Boleh jugak tu .. boleh mintak contact nye .. boleh berurusan segera.. napaknye macam ada macam plan ngan RV je ..
kita tak kisah, janji dapat meramaikan dan dapat ole2.. haha




anakku wrote:
MyOrie wrote:
Sala an 3 bijik sym lagi dari NKS Sentul. nak bertanya, kat central ni nak register ngan siapa?
Tolong pass contat skali yea

Orie
012 2274282

salam orie... bole tanya x... bro dah register ke blum... ? ...

registration dah tutup... tp klu bro nk join bole... by replacement... sbb ada beberapa kwn yg x dpt pegi last minit atas keja... so 3 bijik dr NKS bole replace Very Happy

orie... try contact prakash (penang) utk registration : 016 5572089

klu nk gerak skali... rv kat rnr sg buloh pkl 8.00am ...


Dah call dah. Memang dah letup. Apa pun kita jumpa kat rnr sg. Buloh.
insyallah sampai. Nanti calling2 k.
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 39
Location : Subang U5

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Fri Jan 06, 2012 4:08 am

Bagi sesiapa yg turut serta ke gempaq penang, di harap selamat pergi dan pulang ye...berhati2 di jalan raya...

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Fri Jan 06, 2012 4:37 am

kalau ada ole2 lebih tu, bwk la pulang kt kami disini! Very Happy

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
bobbybold
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
avatar

Posts : 87
Join date : 2011-11-26
Age : 39
Location : Puchong - Cyberjaya - Kuala Lumpur - Pontian

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Mon Jan 09, 2012 5:41 pm

salam semua,

picture ke GEMPAQ Penang dah upload dalam FB aku.. sila le nengok yer kawan2... Very Happy

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150511276235536.388548.796705535&type=1&l=64c5f5694d[img]

[/img]
Back to top Go down
http://www.facebook.com\motec
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Tue Jan 10, 2012 4:15 am

terbaik!! Wink

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
MyOrie
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 16
Join date : 2011-10-28

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Tue Jan 10, 2012 7:42 pm

Alhamdullilah .. terbaek
Back to top Go down
anakku
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 307
Join date : 2011-05-03
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Wed Jan 11, 2012 5:43 am

MyOrie wrote:
Alhamdullilah .. terbaek

bro ada join skali ke?... sbb yg dr NKS aku jumpa Sunny, adik dia & lg sorang x tau nama...
Back to top Go down
MyOrie
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 16
Join date : 2011-10-28

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Wed Jan 11, 2012 8:07 am

anakku wrote:
MyOrie wrote:
Alhamdullilah .. terbaek

bro ada join skali ke?... sbb yg dr NKS aku jumpa Sunny, adik dia & lg sorang x tau nama...


Yea. bro , yang sesat sorang lagi saya lah kot .. hahaha
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Wed Jan 11, 2012 8:20 am

tepek gambar je kasi clear! Very Happy

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
anakku
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 307
Join date : 2011-05-03
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Wed Jan 11, 2012 10:21 am

MyOrie wrote:
anakku wrote:
MyOrie wrote:
Alhamdullilah .. terbaek

bro ada join skali ke?... sbb yg dr NKS aku jumpa Sunny, adik dia & lg sorang x tau nama...


Yea. bro , yang sesat sorang lagi saya lah kot .. hahaha

ooo... yg naik majestic tu ke?...
Back to top Go down
MyOrie
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 16
Join date : 2011-10-28

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Thu Jan 12, 2012 7:37 am

anakku wrote:
MyOrie wrote:
anakku wrote:
MyOrie wrote:
Alhamdullilah .. terbaek

bro ada join skali ke?... sbb yg dr NKS aku jumpa Sunny, adik dia & lg sorang x tau nama...


Yea. bro , yang sesat sorang lagi saya lah kot .. hahaha

ooo... yg naik majestic tu ke?...


Majestic to Kenny punyer , baru masuk Tol , 10 tiang sebelum rnr dah leleh... kena tunggu pickup. pastu i kena pillion kan sunny, kenny kena solo gak ah, mandangkan saiz , kalau tidak tak sampai .. haha.. tapai apa2 pun alhamdullialah .. selamat .. yang penting niat tercapai ..


Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy




Ok yea.. kalu jupa boleh salam salam yea.. peramah orangnye tu...
Back to top Go down
anakku
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 307
Join date : 2011-05-03
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Thu Jan 12, 2012 10:04 am

MyOrie wrote:
anakku wrote:
MyOrie wrote:
anakku wrote:
MyOrie wrote:
Alhamdullilah .. terbaek

bro ada join skali ke?... sbb yg dr NKS aku jumpa Sunny, adik dia & lg sorang x tau nama...


Yea. bro , yang sesat sorang lagi saya lah kot .. hahaha

ooo... yg naik majestic tu ke?...


Majestic to Kenny punyer , baru masuk Tol , 10 tiang sebelum rnr dah leleh... kena tunggu pickup. pastu i kena pillion kan sunny, kenny kena solo gak ah, mandangkan saiz , kalau tidak tak sampai .. haha.. tapai apa2 pun alhamdullialah .. selamat .. yang penting niat tercapai ..


Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy




Ok yea.. kalu jupa boleh salam salam yea.. peramah orangnye tu...

aku la yg brenti pusing balik masa motor korang breakdown tu... apa pun, aku mmg recpect ngan korang... even mcm tu pun korang still sampai ke penang then bole ada skali time dinner... cheers ini br betul bikers spirit...

Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Thu Jan 12, 2012 10:51 am

apa prob, motot rosak ka?

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
MyOrie
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 16
Join date : 2011-10-28

PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   Thu Jan 12, 2012 7:45 pm

Mie-G wrote:
apa prob, motot rosak ka?

Yea bro , motor Cair lah .. majestic kenny punya .. hehehe... apa pun semangat riding.
Anakku . yea , sudah ingat. thanks for stopping by.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Konvoi Gegaq Penang 2012   

Back to top Go down
 
Konvoi Gegaq Penang 2012
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Konvoi Gegaq Penang 2012
» Marvel Legends 2012!
» 2011-2012 Season
» 2011-2012 Boys predictions A,AA,AAA
» 2011-2012 Girls Predictions.....

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: Aktiviti 2012-
Jump to: