Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AuthorMessage
blalang
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
avatar

Posts : 898
Join date : 2011-09-09
Age : 45
Location : Putra Heights

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Fri Jan 06, 2012 10:30 am

koji wrote:
blalang wrote:
kena bawak torch lite ker esok?
Bawak

begheh boh
Back to top Go down
Mr Qass
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 190
Join date : 2011-03-24
Location : Kajang

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Fri Jan 06, 2012 12:18 pm

Aduhhhh...!! pedihnye hati gwe... terpaksa kene keje esok!! Arghhhh...Bukit BROGAAA Exclamation Exclamation Exclamation Xde rezeki laa nampaknye... tgk gambo jelaaa...hurmmm... Have fun my friend! Baik2 time mkn rambutan takut tercekik...huhuhu...
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Fri Jan 06, 2012 12:24 pm

wah, kejer ker bro?
xper2..xde rejeki namanya tu!
jom 13hb dan 15hb nnt.. Wink

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
Mr Qass
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
avatar

Posts : 190
Join date : 2011-03-24
Location : Kajang

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Fri Jan 06, 2012 12:41 pm

13hb n 15hb ada apa bro? x berani nak janji, insyaallah kalo free bole je nk join..
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Fri Jan 06, 2012 12:43 pm

Mr Qass wrote:
13hb n 15hb ada apa bro? x berani nak janji, insyaallah kalo free bole je nk join..
13HB, TTS kt puncak genting Very Happy
15HB, ride to Kuantan! Very Happy

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 40
Location : Subang U5

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Fri Jan 06, 2012 3:27 pm

Ishh kuantan aku tak sure..sen dah kurang..

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
z@idi
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 374
Join date : 2011-03-24
Age : 37
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sat Jan 07, 2012 1:47 pm

sudah sampai rumah..baru selesai aktiviti TT kuar peluh di Bukit Broga dan kait rambutan di dusun abam belalang..

Walaupun badan rasa letih, tapi hati puas..tima kasih pd abam belalang yang sponsor sandwich dan rambutan..tidak lupa Mie-G yang memikul segala periuk, dapur,tepung cucur sampi ke puncak dan last but not least, tokdin yang memikul stong minyak masak untuk digunakan menggoreng cucur adabi..

rasanya semua yang terlibat tengah tidur sekarang ni bagi menghilangkan letih-letih dan sengal2 badan..terapi air terjun tak dak dapat dijalankan kerana berlaku sedikit kejadian yang tidak dingini dan tidak dijangka..namun alhamdulillah semuanya ok dan selamat sejahtera..




Back to top Go down
pojie1983
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
avatar

Posts : 81
Join date : 2011-11-24
Age : 34
Location : bandar mahkota cheras

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sat Jan 07, 2012 2:16 pm

Zaidi,knapa tak dpt pi terapi air terjun tu? Sory kwn2,tpaksa pulang awal td
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 40
Location : Subang U5

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sat Jan 07, 2012 9:03 pm

tahniah pada semua yg terlibat dan berterima kasih pada sahabat2 yg support dlm menaiki ke puncak dan turun. Tenaga terus hilang dgn cepat semasa menaiki. Sorry guys coz saya tak sekuat tenaga macam korang semua tetapi berjaya jgk sampai dan turun.

pojie1983 wrote:
Zaidi,knapa tak dpt pi terapi air terjun tu? Sory kwn2,tpaksa pulang awal td
Sahabat kita si ijad kemalangan ringan semasa on the way dtg ke rumah blalang setela beberapa minit kau meninggalkan kami...selisih ngan kau tapi kau tak perasan kot...

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sun Jan 08, 2012 3:44 am

Tahniah kepada semua kerana berjaya menawan puncak Broga! Wink
mmg sampai umah semalam aku terus baring dan terlelap sampai kul 7.30mlm..
Z@idi, gambar mana? Wink

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
pojie1983
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
avatar

Posts : 81
Join date : 2011-11-24
Age : 34
Location : bandar mahkota cheras

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sun Jan 08, 2012 5:41 am

Jijad kmalangan..rasanya mmg perasan dia smalam.tak silap,dia ada hand carry something.
Back to top Go down
z@idi
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 374
Join date : 2011-03-24
Age : 37
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sun Jan 08, 2012 6:17 am

pojie1983 wrote:
Jijad kmalangan..rasanya mmg perasan dia smalam.tak silap,dia ada hand carry something.

dia bawak box coocase dia..tapak terkopak sampai tercabut..

Mie-G wrote:
Tahniah kepada semua kerana berjaya menawan puncak Broga! Wink
mmg sampai umah semalam aku terus baring dan terlelap sampai kul 7.30mlm..
Z@idi, gambar mana? Wink

gambar lambt sikit la pasal berukband aku slow..

Back to top Go down
z@idi
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 374
Join date : 2011-03-24
Age : 37
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sun Jan 08, 2012 6:20 am

koji wrote:
tahniah pada semua yg terlibat dan berterima kasih pada sahabat2 yg support dlm menaiki ke puncak dan turun. Tenaga terus hilang dgn cepat semasa menaiki. Sorry guys coz saya tak sekuat tenaga macam korang semua tetapi berjaya jgk sampai dan turun.

koji berjaya mencabar diri sendiri untuk sampai ke puncak broga..caya la koji..
Back to top Go down
fadzliSYM
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 387
Join date : 2011-10-01
Location : kl

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sun Jan 08, 2012 8:34 am

alhamdulillah..... selamat sampai rumah dari rumah abam belalang semalam..... tq semua..... smlm best sangat sampai sakit pon tak terasa.....hahaha hari ni dok rumah merehatkan badan..... hahaha.... next program menanti......

on the bike..............
Back to top Go down
z@idi
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 374
Join date : 2011-03-24
Age : 37
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sun Jan 08, 2012 12:11 pm

next programm..?

masa kat umah abam blalang, ada disebut pasal nak wat aktiviti treking dan terjun tiruk..maybe details bole dibincangkan next TT..
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 40
Location : Subang U5

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sun Jan 08, 2012 3:09 pm

z@idi wrote:
koji wrote:
tahniah pada semua yg terlibat dan berterima kasih pada sahabat2 yg support dlm menaiki ke puncak dan turun. Tenaga terus hilang dgn cepat semasa menaiki. Sorry guys coz saya tak sekuat tenaga macam korang semua tetapi berjaya jgk sampai dan turun.

koji berjaya mencabar diri sendiri untuk sampai ke puncak broga..caya la koji..

Thank you pada semua, dengan keazaman dan semangat mental yg kental, aku gagahi jua manaiki.
Semasa naik tu blalang support aku dan time turun zaidi dan pojie support aku..terima kasih banyak2' jasa korang akan ku kenang.

Pergh hari ni aku dah terasa macam robot je, jalan pun kena slow2 coz paha aku tersangat sakit...nasib baik la ada KDN yg tersayang boleh sapukan ubat muscle paint...kekeke.

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
fadzliSYM
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 387
Join date : 2011-10-01
Location : kl

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sun Jan 08, 2012 5:55 pm

koji wrote:
z@idi wrote:
koji wrote:
tahniah pada semua yg terlibat dan berterima kasih pada sahabat2 yg support dlm menaiki ke puncak dan turun. Tenaga terus hilang dgn cepat semasa menaiki. Sorry guys coz saya tak sekuat tenaga macam korang semua tetapi berjaya jgk sampai dan turun.

koji berjaya mencabar diri sendiri untuk sampai ke puncak broga..caya la koji..

Thank you pada semua, dengan keazaman dan semangat mental yg kental, aku gagahi jua manaiki.
Semasa naik tu blalang support aku dan time turun zaidi dan pojie support aku..terima kasih banyak2' jasa korang akan ku kenang.

Pergh hari ni aku dah terasa macam robot je, jalan pun kena slow2 coz paha aku tersangat sakit...nasib baik la ada KDN yg tersayang boleh sapukan ubat muscle paint...kekeke.

hahaha......... itu tandanya koji baru pecah dara........ cabut....... Laughing
Back to top Go down
fadzliSYM
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 387
Join date : 2011-10-01
Location : kl

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Sun Jan 08, 2012 5:56 pm

z@idi wrote:
next programm..?

masa kat umah abam blalang, ada disebut pasal nak wat aktiviti treking dan terjun tiruk..maybe details bole dibincangkan next TT..

nanti boleh sembang masa naik puncak.......
Back to top Go down
blalang
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
avatar

Posts : 898
Join date : 2011-09-09
Age : 45
Location : Putra Heights

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Mon Jan 09, 2012 3:55 am

terima kasih kepada semua kawan-kawan yang bersama-sama mendaki ke puncak Broga....

Tahniah kepada Koji.... semuanya bermula dengan langkah pertama....

Terima kasih kepada kalian semua, sudi untuk singgah ke teratak usang aku, kait rambutan dan merehatkan badan, walaupun x dapat mandi air terjun.... mandi shower pun jadi lah.....

Jajad..... malang x berbau... bersyukur kehadrat illahi.... kemalangan kecik jer tu... berbanyak bersabar....
Back to top Go down
z@idi
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 374
Join date : 2011-03-24
Age : 37
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Mon Jan 09, 2012 5:53 am

Back to top Go down
blalang
Bapak kepada Bapak Budak
Bapak kepada Bapak Budak
avatar

Posts : 898
Join date : 2011-09-09
Age : 45
Location : Putra Heights

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Mon Mar 26, 2012 7:07 am

rasa macam nak naik...... jom 1hb April 2012 (Ahad)
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Mon Mar 26, 2012 8:16 am

blalang wrote:
rasa macam nak naik...... jom 1hb April 2012 (Ahad)

Jom!!
Back to top Go down
sE7En
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
avatar

Posts : 23
Join date : 2012-01-12
Age : 42
Location : Putrajaya

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Tue Apr 03, 2012 9:59 am

Perghhh best jugak tu... !! Berkemungkinan akan membuat percubaan utk bangun pagi2 ni
Back to top Go down
http://www.hisy4m.blogspot.com
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR
avatar

Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   Tue Apr 03, 2012 10:17 am

Eh apa dah lepeh daa!!!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)   

Back to top Go down
 
TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» TTS Kuar Peluh (Bukit Broga - 7 JAN 2012)
» Marvel Legends 2012!
» 2011-2012 Season
» 2011-2012 Boys predictions A,AA,AAA
» 2011-2012 Girls Predictions.....

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: Aktiviti 2012-
Jump to: