Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pengurus servis SYM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hayatiaz
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 6
Join date : 2011-08-16

PostSubject: Pengurus servis SYM   Wed Aug 17, 2011 5:44 pm

Sumber dr beberapa kdi mtr di kws utara..ada seorang pengurus after sales servis dari modenas akan menyertai SYM lps raya nnt...org melayu..dia akan bertanggungjawab menjaga bahagian servis seluruh M'sia...
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 4691
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Thu Aug 18, 2011 3:40 am

apa hasilnya kalau org modenas tu join SYM? Wink

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
putera9
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 351
Join date : 2011-08-09
Age : 38
Location : Somban, Noghori Sombilan - Putrajaya

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Thu Aug 18, 2011 8:26 am

Klu alang2 dah pengurus tu menyertai SYM Malaysia pekater sowh gak dia join forum nie...ley kitorg dpt tanya or tau 1st hand info psl motot msg2....heheheh, over sgt ke request tu?
Klu btl dia jaga service seluruh msia, dlm forum ni mcm2 mslh service ada seluruh Msia...boleh dia kaji n wat penambah baikkan maaaaaa


Last edited by putera9 on Thu Aug 18, 2011 9:45 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 4691
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Thu Aug 18, 2011 9:26 am

yang penting, ejas kasi murah sparepart SYM ni..
mahal bebenor!!
hehehe

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
putera9
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 351
Join date : 2011-08-09
Age : 38
Location : Somban, Noghori Sombilan - Putrajaya

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Thu Aug 18, 2011 9:46 am

Mie-G wrote:
yang penting, ejas kasi murah sparepart SYM ni..
mahal bebenor!!
hehehe

Stujuk cheers cheers
Back to top Go down
hayatiaz
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 6
Join date : 2011-08-16

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Thu Aug 18, 2011 11:34 am

Mie-G wrote:
apa hasilnya kalau org modenas tu join SYM? Wink
sebab tu bro, gua post news ni dlm masalah bengkel..ni..jd boleh minta tolong dia settle masalah yg kita hadapi..tkkn benda ni pun nak kn ajor bro..
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 4691
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Thu Aug 18, 2011 11:44 am

hayatiaz wrote:
Mie-G wrote:
apa hasilnya kalau org modenas tu join SYM? Wink
sebab tu bro, gua post news ni dlm masalah bengkel..ni..jd boleh minta tolong dia settle masalah yg kita hadapi..tkkn benda ni pun nak kn ajor bro..
aik, marah ker?
hahaha...saboor..sabor... cyclops

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
putera9
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 351
Join date : 2011-08-09
Age : 38
Location : Somban, Noghori Sombilan - Putrajaya

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Thu Aug 18, 2011 12:05 pm

Inni so'immmm.....
Back to top Go down
hayatiaz
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 6
Join date : 2011-08-16

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Thu Aug 18, 2011 8:27 pm

putera9 wrote:
Klu alang2 dah pengurus tu menyertai SYM Malaysia pekater sowh gak dia join forum nie...ley kitorg dpt tanya or tau 1st hand info psl motot msg2....heheheh, over sgt ke request tu?
Klu btl dia jaga service seluruh msia, dlm forum ni mcm2 mslh service ada seluruh Msia...boleh dia kaji n wat penambah baikkan maaaaaa
i like it..very positive thinking can make more better...lps ni kita boleh ngadu hal dgn dia..nak minta sponsor ke atau mtr ada hal ke...atau apa2 lah yg boleh mengembirakan penguna2 sym..ramai melayu bro yg guna GTS ni..
Back to top Go down
putera9
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 351
Join date : 2011-08-09
Age : 38
Location : Somban, Noghori Sombilan - Putrajaya

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Fri Aug 19, 2011 12:46 am

Sapekah nama gerangan insan terpilih tu?dia ni kategori managerial staff ke technical staff?so pasni kitorg ley wat aduan direct ke?hehehe....reduce red tape n embark immediate response....
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 4691
Join date : 2011-03-24
Age : 34
Location : Balakong, Selangor

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Fri Aug 19, 2011 4:09 am

harap-harap macam tu la... Wink

_________________

:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
putera9
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 351
Join date : 2011-08-09
Age : 38
Location : Somban, Noghori Sombilan - Putrajaya

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Fri Aug 19, 2011 4:54 am

Isskkhh...kono ah centu bang, dah namo ee pon pengurus after sales service maaa.....lps jual kire kena jaga ah kasteme2 cam kito nie ar.....senarai tugas utama dia tu, main KPI....hehehe
Back to top Go down
hayatiaz
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 6
Join date : 2011-08-16

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Fri Aug 19, 2011 8:15 pm

putera9 wrote:
Isskkhh...kono ah centu bang, dah namo ee pon pengurus after sales service maaa.....lps jual kire kena jaga ah kasteme2 cam kito nie ar.....senarai tugas utama dia tu, main KPI....hehehe
nama dia gua tk tau bro..gua pun kdi mtr cina yg bgtau..tp cina mekanik tu bgtau..dia teknikal background..org lama di modenas..sblm ni keje dia mmg settle kastomer punya problem..terutamanya isu2 warranti..dan masalah teknikal..kita tunggu je le..
Back to top Go down
putera9
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 351
Join date : 2011-08-09
Age : 38
Location : Somban, Noghori Sombilan - Putrajaya

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Sat Aug 20, 2011 3:24 am

Baguih baguih....sama2 kite tggu dan lihat.....
Back to top Go down
mkong
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 253
Join date : 2011-03-25
Age : 41
Location : kulim

PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Mon Sep 12, 2011 11:22 am

dah jumpa dan dah bercakap nagn en ASRi kalau x silap nama dia...sewaktu s servis kat kilang sabtu lepas...friendly juga orang dia...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pengurus servis SYM   Today at 1:29 pm

Back to top Go down
 
Pengurus servis SYM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Servis berkala selepas habis waranty 10000km
» Lokasi Bengkel/Servis Center Yang Selalu Anda Pergi
» Acara menukar set jarum & servis carb GTS/VTS200
» Post pertama - Servis pertama
» betulkah setiap 1000km kena servis vts200?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: