Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AuthorMessage
rafee
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 2
Join date : 2012-04-25

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Fri May 04, 2012 7:57 pm

aku baru servay-servay...teringin gak nak angkat sym 200 ni..nak gandingkan ngn elegan aku tu..bole tukar-tukar pakai..tp aku confius ngn model vts ka gts..
Back to top Go down
wajarian
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts : 171
Join date : 2011-03-24

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Sat May 05, 2012 3:57 am

rafee wrote:
aku baru servay-servay...teringin gak nak angkat sym 200 ni..nak gandingkan ngn elegan aku tu..bole tukar-tukar pakai..tp aku confius ngn model vts ka gts..

Ini Rafee mana ni towkey kambing ka pirat
Back to top Go down
azhar
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 79
Join date : 2011-06-30
Age : 38
Location : seremban

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Sun May 06, 2012 2:32 pm

sudaih_islam wrote:
Salam 1 Malaysia,
saya berminat tengah servay,Nak beli 200 punya nak travel tiap2 ari 130km jadi ok tak motot ni?apa mejor problem die?mentenen die mahal x?

..belasah jer.. aku dulu pun, ragu ragi gak..maklum lah MaDe iN Taiwan... tp bergantung kat nasib gak... tip masa nak beli tu, masa nak byr dowpayment, kasi tutup lubang hidung belah kiri, dan hembus kuar agin ikut lubang idung kanan, kalau x tersekat2 (ada hingus) kira ko akan bernasib baik lah... haahaaaa
Back to top Go down
rangers
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 87
Join date : 2011-06-12

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Mon May 07, 2012 3:02 am

azhar wrote:
sudaih_islam wrote:
Salam 1 Malaysia,
saya berminat tengah servay,Nak beli 200 punya nak travel tiap2 ari 130km jadi ok tak motot ni?apa mejor problem die?mentenen die mahal x?

..belasah jer.. aku dulu pun, ragu ragi gak..maklum lah MaDe iN Taiwan... tp bergantung kat nasib gak... tip masa nak beli tu, masa nak byr dowpayment, kasi tutup lubang hidung belah kiri, dan hembus kuar agin ikut lubang idung kanan, kalau x tersekat2 (ada hingus) kira ko akan bernasib baik lah... haahaaaa

apa punye tip laaa... hehehehe Laughing Laughing
Back to top Go down
carliph
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 501
Join date : 2011-03-24

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Mon May 07, 2012 3:44 am

setuju..cuba tgk sekarang petang2 kalo balik kerja, nampak motot ni dh mcm ex5 dia punya byk..semua meluncur gagah di jalan raya.. Wink
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 39
Location : Subang U5

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Mon May 07, 2012 4:47 am

rafee wrote:
aku baru servay-servay...teringin gak nak angkat sym 200 ni..nak gandingkan ngn elegan aku tu..bole tukar-tukar pakai..tp aku confius ngn model vts ka gts..
GTS model CBU rasanya, dan VTS tu model CKD.. kalau tak salah la.

_________________
I I love you SYM
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
puterapenang
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts : 141
Join date : 2012-03-07
Age : 41
Location : S.Perai Utara

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Mon May 07, 2012 5:52 am

koji wrote:
rafee wrote:
aku baru servay-servay...teringin gak nak angkat sym 200 ni..nak gandingkan ngn elegan aku tu..bole tukar-tukar pakai..tp aku confius ngn model vts ka gts..
GTS model CBU rasanya, dan VTS tu model CKD.. kalau tak salah la.

yup..btul tu bro koji...
tp kene looking fwd la...vts model baru...atleast engineering mesti teknologi terkini compare gts
sure ada changes punye, tp internal jer yg tau tu...
Back to top Go down
JOE564
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 460
Join date : 2012-02-04

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Mon May 07, 2012 5:53 am

same jer....
cuma CC berlaian sikit.....
tp yg penting laju huhu......
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR


Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Mon May 07, 2012 9:45 am

Nak laju lg guna Jtx1000 huhu!!
Back to top Go down
carliph
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41


Posts : 501
Join date : 2011-03-24

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Mon May 07, 2012 11:11 am

baru tau GTS tu CBU... Razz
Back to top Go down
ADL BLL4477
RIDER TEGAR
RIDER TEGAR


Posts : 1023
Join date : 2012-01-13
Location : Klang

PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Wed May 16, 2012 3:02 pm

Complete build unit....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh   Today at 6:56 pm

Back to top Go down
 
Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh
View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 Similar topics
-
» Dah beli VTS akhirnya.....huhhhhh menyesal sungguh
» Beli phone yang baru jangan jealous ye! Samsung Galaxy S4 ? Note 2?
» Wajarkah Saya Beli SYM250 atau same jer nanti dgn moto saya sekarang...
» panduan beli moto terpakai vts 200
» DOA UNTUK MEREKA YANG BARU BELI KENDERAAN

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: