Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya? Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share
 

 Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Next
AuthorMessage
Hj Abdul Rahman
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 6
Join date : 2013-03-28
Age : 57
Location : Dengkil - MEX Highway - K.L

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyThu Apr 18, 2013 6:25 am

salam Bro Syam325i,
VTS 200 SE saya dah 1 thn lebih mileage adalah 32000>. kalau perah masih bolih cecah 120 - 135km kat highway MEX turun bukit bolih dpt 140, tapi tak lah perah selalu nanti reput pulak. minyak saya guna minyak Motul tapi tak pasti 10/40 atau 10/30. saya ikut cakap mekanik kat MC DONAS jln Ipoh (Khairul & Din) taukeh kedai. Setakat ini ok.
Back to top Go down
haudycarlos666
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
haudycarlos666

Posts : 35
Join date : 2012-07-04
Location : Kuantan

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptySun May 26, 2013 8:02 am

Salam, ambe puye siput skrg nie makin teruk lar. Umur 10 bln, mileage 7000. Pickup rase makin teruk xmcm dulu. Nk kata service x follow schedule, ikut dah. 300-1000-3000-5000-7000. Minyak engine pakai rock oil, minyak gear xpasti tp mcm lambang modenas. Sepanjang pakai, baru 4 kali jalan jauh, beserah- gambang dlm 45km shala. Yg lain2 pegi balik keje dlm 25km daily, tu pun 2-3 kali seminggu psl siput nie bini muda, so bini tua x dilupakan. kena gilir2 lar. dulu leh dpt 120++ , rpm dlm 7 5 ke 8. hari nie cuma dpt 115, rpm tinggi giler dh dekat merah. Berat dulu ms 120 berat 104kg, skrg nie dh tinggal 93kg tp motor lak makin slow. Nape ekkk????
.
Back to top Go down
afizins
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
afizins

Posts : 2
Join date : 2013-05-01
Age : 32
Location : sg petani kedah

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyThu Jun 20, 2013 7:56 pm

Salam... tq bro n otai2...diatas info yg dberikan
Back to top Go down
rahimb+
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
rahimb+

Posts : 90
Join date : 2013-06-11
Age : 40
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyFri Jun 21, 2013 10:37 am

salamz..cite pasal top speed ni kan..Selasa lepas masa aku ride dr KL ke Ipoh...belting putus kat betul2 di Hentian Ladang Bikam masa tgh laju 145km/j...hehehe..ampeh toi..

nasib baik call pomen...n dia dtg all the way dr KL (nnt aku upload gambo nya) ...

Masalahnya..aku baru pasang belt tu mlm sebelum aku ride tuh...belting baru...tp maybe speeding kot..

-RahimB+-
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 41
Location : Subang U5

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyWed Jun 26, 2013 6:44 am

mungkin jgk..kalau sepanjang jalan press 145km/j je... atau pun mungkin drive face ada prob.

_________________
I I love you SYM
Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
rahimb+
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
rahimb+

Posts : 90
Join date : 2013-06-11
Age : 40
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyWed Jun 26, 2013 6:55 am

mmg pun maintain mcm tuh...hehehehe..silap sendiri n amik ubat sendiri laa..ekekekeke..bwk siput tp mcm bwk cheetah..mcm naa..
Back to top Go down
koji
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
koji

Posts : 3642
Join date : 2011-08-16
Age : 41
Location : Subang U5

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyWed Jun 26, 2013 7:08 am

Hahaha..takpa sekurang2nya kita dah tahu... jadi lepas ni kita dah ready..

_________________
I I love you SYM
Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 390_4265851836847_1098078539_n
Back to top Go down
http://brokoji.blogspot.com
NagaChini
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 15
Join date : 2013-05-21
Age : 50

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyFri Jun 28, 2013 5:56 pm

memang susah rupanya nak kasi up performance siput gondang nih..
bangsa bukan jenis enjin 2 lejang
naik muak kawe duk berulang ke MMR Shah Alam
ekzos tukau, dR pulley masuk...pegi rasa sama jer cam stendet
last skali semalam kawe masukan CDI racing kit + ejas air intake
dapatlah top kat hiway 145km/j @ rpm 10,000
tapi tak berani nak menten lama sbb meter rpm dah masuk red zone
btw bukan nak buat racing pown...cuma kadang2 geram ke kapchai potong rapat tak bagi salam hehe
Back to top Go down
rahimb+
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
rahimb+

Posts : 90
Join date : 2013-06-11
Age : 40
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyMon Jul 01, 2013 4:04 am

NagaChini wrote:
memang susah rupanya nak kasi up performance siput gondang nih..
bangsa bukan jenis enjin 2 lejang
naik muak kawe duk berulang ke MMR Shah Alam
ekzos tukau, dR pulley masuk...pegi rasa sama jer cam stendet
last skali semalam kawe masukan CDI racing kit + ejas air intake
dapatlah top kat hiway 145km/j @ rpm 10,000
tapi tak berani nak menten lama sbb meter rpm dah masuk red zone
btw bukan nak buat racing pown...cuma kadang2 geram ke kapchai potong rapat tak bagi salam hehe

moto ni wat santai2 leh la bro..nak racing kasi laju kena beli CBR la mcm tuh...hehehehee...apa2 pun...menungganglah dgn selamat...don't drink n ride!!
Back to top Go down
rahimb+
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
rahimb+

Posts : 90
Join date : 2013-06-11
Age : 40
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyMon Jul 01, 2013 4:11 am

aku nak share mcm na rupe belting aku putus masa di Hentian Ladang Bikam aritu...

ni masa lepas putus...stop jap sementara tunggu pomen sampai

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 1s9


dah bukak...ni la rupanya

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Z47r



pomen wan dari Mah Sheng Jln Pudu sampai dan terus buat keje...

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Twlj



belting yg dah selamat dikeluarkan

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Yleo



MORAL OF THE STORY : JANGAN BAWAK LAJU2 SGT SIPUT ANDA TUH...NNT BELTING PUTUS MMG NAYA...HEHEHEHE..
Back to top Go down
Faiz_Pekkong
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
Faiz_Pekkong

Posts : 3
Join date : 2013-07-03
Age : 39

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyThu Jul 04, 2013 8:43 am

Salam otai2 semua..sya baru pakai sym vts 200..2nd je..thn 2012..millage pun dalam 6000km. Baru td test top speed..dpt la 130 max..nk naik lebih xdapat..cam ne ye nk dpt top speed lebih sket dlm 140 ke..bukan ape skali-skala nk gak laju..hehehe
Back to top Go down
Faiz_Pekkong
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
Faiz_Pekkong

Posts : 3
Join date : 2013-07-03
Age : 39

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyThu Jul 04, 2013 8:58 am

Salam otai2 semua..sya baru pakai sym vts 200..secondhand je thn 2012 millage dlm 6000km..Tadi baru test max speed..dpt 130 je. Nk tanye camne yek kalu nk dpt speed 140..bukan ape skali-skala nk gak laju kt highway..hehehe
Back to top Go down
rahimb+
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
rahimb+

Posts : 90
Join date : 2013-06-11
Age : 40
Location : Kuala Lumpur, Malaysia

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyMon Jul 08, 2013 6:16 pm

Faiz_Pekkong wrote:
Salam otai2 semua..sya baru pakai sym vts 200..secondhand je thn 2012 millage dlm 6000km..Tadi baru test max speed..dpt 130 je. Nk tanye camne yek kalu nk dpt speed 140..bukan ape skali-skala nk gak laju kt highway..hehehe

wslm Faiz...0o0o0...dpt max 130km/j ja..? ok la tuh..kalau nak dpt speed 140 - 180 pun boleh gak...ko kena tukar number plate je...sure dpt top speed mcm tu nya..hehehehe...

pd pendapat aku la..moto ni bkn jenis nak lenjan laju2 kat highway...dpt santai 110 - 120 km/j tu pun dah ok...laju2 nak kemana bro..heheheh..jgn marah arr..guro..

*sekadar berkongsi pendapat...
Back to top Go down
atoks_11
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
atoks_11

Posts : 120
Join date : 2013-06-25
Age : 37
Location : Batu Caves

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyTue Jul 09, 2013 8:13 am

Sticker 3 bendera yg tak boleh tahan tu.....


Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Twlj



Last edited by atoks_11 on Wed Jul 31, 2013 5:53 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 36
Location : Balakong, Selangor

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyTue Jul 09, 2013 9:08 am

Abam Rahim,
kalau sudi share la no.fon pomen tu..
kot2 ada yg mengalami masalah yg sama, bleh trus call pomen tersebut. Wink

_________________
Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
aidilrashidi
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
aidilrashidi

Posts : 14
Join date : 2013-06-10
Age : 37

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyWed Jul 17, 2013 8:40 am

nak siput yang laju beli la maxsym 400i terbaru...katalog tulis max speed 165km/h
kalau tak cukup laju lagi....jangan naik skuter...tukar jer SBK hahhaha...jangan marah ye
Back to top Go down
Safuan66
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
Safuan66

Posts : 99
Join date : 2013-07-13
Age : 53
Location : Kapar, Klang

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyWed Jul 17, 2013 7:30 pm

Scooter saya cuma boleh capai max +/- 130km/j pada > 9000rpm. Dah masuk red zone tu.

Berat saya tak sampai 60 kg dgn ketinggian 5' 2". Mesin pula standard cuma ada tertera perkataan Special Edition yg mana pada pendapat saya tak ada apa yg special pun. Saya ada tambah Givi Box 16L kalau tak silap -- boleh muat 2 helmet.

Rasanya standard max speed utk VTS 200 ni sekitar 130km/j.

IMHO, scooter VTS 200 ni selesa kalau ditunggang pada kelajuan bawah 120km/j. Santai gitu. Lebih pada tu rasa semacam sebab scooter kita ni ada wind shield yg tahan angin dari kena tepat ke dada kita. Pada pengalaman saya, kalau saya tunggang lebih 120km/j, wind shield dah gegar gila; lepas tu motor rasa mcm berbuai tambahan pula bila depan kita ada kenderaan besar spt lori atau bas.
Back to top Go down
Mie-G
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
Mie-G

Posts : 4692
Join date : 2011-03-24
Age : 36
Location : Balakong, Selangor

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyFri Jul 19, 2013 4:45 am

betul latu...bak kata pepatah, kalau nk laju lagi, tukar kunci! Wink

_________________
Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 MG_ProudOwner
:: Komuniti facebook Freerider ::
Back to top Go down
aidilrashidi
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
aidilrashidi

Posts : 14
Join date : 2013-06-10
Age : 37

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyFri Jul 19, 2013 10:04 am

Mie-G wrote:
betul latu...bak kata pepatah, kalau nk laju lagi, tukar kunci! Wink
hhaha...kalau aku tukar keychain Ducati jer agak-agak boleh laju tak?
Back to top Go down
Safuan66
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
Safuan66

Posts : 99
Join date : 2013-07-13
Age : 53
Location : Kapar, Klang

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptySat Jul 20, 2013 6:04 am

Salam bro rahimb+,

Boleh tolong "crop" gambar dlm signature kamu tu?  Sekarang ni gambar tu lebar sangat.  Resolution utk gambar tu ialah 1280 x 99.  Saya cadangkan kamu crop supaya nampak gambar scooter sahaja jadi resolution boleh diubah jadi 800 x 99 atau kurang.

Akibat gambar dlm signature kamu yg terlalu lebar tu menyebabkan kamu & ahli2 forum yg lain terpaksa scroll ke kanan utk melihat teks yg tersembunyai di kanan page ni.

Haraf maklum
Back to top Go down
BKW6025
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
BKW6025

Posts : 85
Join date : 2011-08-05
Age : 41
Location : MANTIN-PAJAM-SEMENYIH-KAJANG

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Kisah tak best vs Sticker cantik.   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyFri Jul 26, 2013 1:55 pm

rahimb+ wrote:
aku nak share mcm na rupe belting aku putus masa di Hentian Ladang Bikam aritu...

ni masa lepas putus...stop jap sementara tunggu pomen sampai

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 1s9


dah bukak...ni la rupanya

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Z47r



pomen wan dari Mah Sheng Jln Pudu sampai dan terus buat keje...

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Twlj



belting yg dah selamat dikeluarkan

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Yleo



MORAL OF THE STORY : JANGAN BAWAK LAJU2 SGT SIPUT ANDA TUH...NNT BELTING PUTUS MMG NAYA...HEHEHEHE..

Cantik betul sticker kat motor tuan...
Back to top Go down
atoks_11
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2
atoks_11

Posts : 120
Join date : 2013-06-25
Age : 37
Location : Batu Caves

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyWed Jul 31, 2013 5:55 am

Nengok sticker 3 bendera yeop mmg tak boleh tahan tu...

atoks_11 wrote:

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Twlj

Back to top Go down
vts3162
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
vts3162

Posts : 24
Join date : 2013-06-28
Age : 36
Location : Subang Jaya

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyFri Aug 16, 2013 7:33 am

Salam semua..sya dah pakai sym vts 200 lebih kurang 5 bln..mileage dah 9000++km top speed bleh dapat 130km/h kdg2 bleh pg 135km/h...semua still lg stendet mendet...alhamdulilah..ok la tu...setakat ni berpuas hati dgn siput ni..xde pape masalh....cuma ari tu cover ekzos dkt belakang tercabut kt highway..haha...tp dh pasang balik kt MForce segambut..skang ok.
Back to top Go down
Safuan66
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
Safuan66

Posts : 99
Join date : 2013-07-13
Age : 53
Location : Kapar, Klang

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyMon Aug 19, 2013 12:07 pm

vts3162 wrote:
Salam semua..sya dah pakai sym vts 200 lebih kurang 5 bln..mileage dah 9000++km top speed bleh dapat 130km/h kdg2 bleh pg 135km/h...semua still lg stendet mendet...alhamdulilah..ok la tu...setakat ni berpuas hati dgn siput ni..xde pape masalh....cuma ari tu cover ekzos dkt belakang tercabut kt highway..haha...tp dh pasang balik kt MForce segambut..skang ok.
Kenapa VTS yg dijual di Malaysia ni mcm ada banyak minor problem ya?  Kalau di USA tak dengar pulak review yg negatif, boleh katakan baik belaka.  Baru guna +/- 5 bulan dah tercabut cover ekzos?  Bahaya tu kpd pengguna jalanraya lain terutama kpd pengguna motorsikal.

Saya dulu kena masalah pelampung dlm tangki bahanapi.  Hantar ke MForce segambut, dia orang tukar pelampung yg baru lepas tu tak ada timbul lagi masalah bacaan meter bahanapi yg gila.

Apa pun saya puashati dgn kelajuan scooter saya ni.  Walaupun masih menggunakan barangan standard, scooter saya masih mampu pergi 130km/j dgn mudah di highway.  Usia scooter dah lebih setahun (beli hujung tahun 2011) manakala mileage dah lebih 28,000km.
Back to top Go down
erwanshah
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 31
Join date : 2012-12-29
Age : 39

Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 EmptyMon Aug 19, 2013 8:04 pm

Salam,

kalau panggil2 pomen dtg masa siput kita tersadai tgh jalan ni biasa bape hengget dia cas?
Back to top Go down
Sponsored content




Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty
PostSubject: Re: Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...   Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed... - Page 14 Empty

Back to top Go down
 
Berapa top speed siput anda dan berapa RPM pada top speed...
Back to top 
Page 14 of 15Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15  Next
 Similar topics
-
» Speed guitar solo shred in Eb pentatonic heavy metal licks

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: