Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 BANTU SAYA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Amirul360
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 6
Join date : 2014-03-15
Age : 30

PostSubject: BANTU SAYA    Sat Mar 15, 2014 4:23 pm

Salam sejahtera sy amirul,sy berminat dgn vts 200,tp blm cukup modal sy nk tanya admin kalau2 ada dr group admin ada yg nk tolak vts 200 murah2,skrg sy main motor clasic c70 kalau ada yg berminat clasic blh swap selebihnya sy akn tambah utk cukup harga motor yg dikehendaki,harap admin bantu sy,sbb cari vts 200 sy nk travel dr kuantan ke alor star anak/bini sy di kedah so senang every week sy blh blk..apa2 call sy amirul 0135111686 whatup no 0194704088
Back to top Go down
Amirul360
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 6
Join date : 2014-03-15
Age : 30

PostSubject: Re: BANTU SAYA    Sat Mar 15, 2014 4:24 pm

Apa2 cadangan sy terima
Back to top Go down
M.Amri
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 10
Join date : 2014-03-14
Age : 21

PostSubject: Re: BANTU SAYA    Sat Mar 15, 2014 6:48 pm

cuba search kt mudah.my
Back to top Go down
Amirul360
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 6
Join date : 2014-03-15
Age : 30

PostSubject: Re: BANTU SAYA    Sat Mar 15, 2014 7:12 pm

Thank,sentiasa memantau mudah,blm ada rezeki lg
Back to top Go down
M.Amri
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 10
Join date : 2014-03-14
Age : 21

PostSubject: Re: BANTU SAYA    Sun Mar 16, 2014 8:56 am

ooo..xpe2....nnti kau cari lagi...
jgan cpat bputus asa yee...hehe... Very Happy
Back to top Go down
Amirul360
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 6
Join date : 2014-03-15
Age : 30

PostSubject: Re: BANTU SAYA    Sun Mar 16, 2014 9:03 am

Kalau ada info motor rojer
Back to top Go down
gabancorp
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 41
Join date : 2013-05-23
Age : 41
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: BANTU SAYA    Tue Mar 18, 2014 8:10 am

Cuba tengok FB Freerider ( https://www.facebook.com/groups/symfreerider/ ), SYM Owner ( https://www.facebook.com/groups/symowner/ ). kekadang ada gak posting kat situ..

Sekarang dlm SYM Owner ada org nak letgo Sym 250evo -->> tahun 2012 motor standard. Nk lego sbb tk sempat nk jaga. Pd yg brminat RM12000. Harga boleh runding lg jnji brmnat.motor brada diarea sg petani Kedah. 0195134034 korie.TQ

Back to top Go down
http://dhabsinaiuntuksemua.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: BANTU SAYA    Today at 11:03 pm

Back to top Go down
 
BANTU SAYA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» TTS Nasi Ayam...kok kok koooook!~
» Beli phone yang baru jangan jealous ye! Samsung Galaxy S4 ? Note 2?
» Kisah Sebenar Orang Berhutang - Baca kisah nie.. menarik utk org suka berhutang mcm saya..
» Wajarkah Saya Beli SYM250 atau same jer nanti dgn moto saya sekarang...
» Enjin mati secara tiba2 di highway..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Warung Pak Mat Tempe :: Sembang Merapu Meraban Tak Ada Kaitan Dengan Motor-
Jump to: