Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Sym VTS200 Buat Hal Dahhhh

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
vts3162
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 24
Join date : 2013-06-28
Age : 34
Location : Subang Jaya

PostSubject: Re: Sym VTS200 Buat Hal Dahhhh   Mon Nov 11, 2013 11:36 am

lockheed wrote:
tahniah 162...overhaul tu kena bayar atau kedai claim waranti je?
bayar sendiri...dah lebih 10K mileage..
Back to top Go down
amadke30
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L


Posts : 13
Join date : 2014-03-17
Age : 40

PostSubject: Re: Sym VTS200 Buat Hal Dahhhh   Sun Apr 13, 2014 5:47 am

Mileage aku da 28k, waktu pagi start tkda masalah tapi 5minit warm up akan sebabkan enjin mati kalau pulas minyak. Aku kena tunggu 10minit baru ok. Yg aku heran, Bila da jalan brkilo kilo, tkmaw plak mati
Back to top Go down
longman
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts : 161
Join date : 2011-11-07
Location : Key El, Kote Dsara, Pei Jay

PostSubject: Re: Sym VTS200 Buat Hal Dahhhh   Mon Apr 21, 2014 7:38 am

amadke30 wrote:
Mileage aku da 28k, waktu pagi start tkda masalah tapi 5minit warm up akan sebabkan enjin mati kalau pulas minyak. Aku kena tunggu 10minit baru ok. Yg aku heran, Bila da jalan brkilo kilo, tkmaw plak mati
kalau tak silap... ni masalah auto-choke ni.
controlnya kat tepi carb. tak boleh nak ejas/kacau rasanya.

cuma boleh ajas angin & minyak jer masa enjin dah panas.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sym VTS200 Buat Hal Dahhhh   Today at 12:35 pm

Back to top Go down
 
Sym VTS200 Buat Hal Dahhhh
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Sym VTS200 Buat Hal Dahhhh
» SYM VTS200 signal light relay
» lampu bateri menyala sentiasa
» Luggage System and Rack for your lovely Siput Gondang V1
» VTS200 Alien Windshield

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: