Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya? Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share
 

 COVER SET UNTUK SIPUT.

Go down 
AuthorMessage
hayabusa
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
hayabusa

Posts : 16
Join date : 2013-09-04
Age : 35
Location : Kapar

COVER SET UNTUK SIPUT. Empty
PostSubject: COVER SET UNTUK SIPUT.   COVER SET UNTUK SIPUT. EmptyThu Oct 03, 2013 5:07 pm

hamba ade soalan nak ditujukan kepada otai2 dan org berpengalaman dalam forum ni.
hamba tau yg cover set depan SYM Evo250 bole masuk untuk SYM VTS200.
Tapi agak2 nak bole ke cover set depan Kymco downtown atau Kymco Xciting masuk ke SYM VTS200?
Kalau ade sesiapa yang tau atau berpengalaman bole la berkongsi dgn hamba yg x tau hapa ni, Sebab ade projek untuk siput hamba yg kesepian tu.

Lagi satu, ade sape2 tau mane nak cari kedai airbrush di kawasan Klang/Shah Alam yang murah dan kerjanya cantik,tertarik,menarik kau memang daboom tak? Nak ubah siput ni jadi mcm spiderman ade sarang labah2. hahahaha lol!
Back to top Go down
adamzul91
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
adamzul91

Posts : 5
Join date : 2013-10-04
Age : 27
Location : Kajang, Selangor

COVER SET UNTUK SIPUT. Empty
PostSubject: Re: COVER SET UNTUK SIPUT.   COVER SET UNTUK SIPUT. EmptyFri Oct 04, 2013 8:54 pm

Tumpang lalu... Saya budak baru SYM... Very Happy 

cover set depan SYM Evo250 boleh masok kt SYM VTS200 ye?? ade sape2 taw mana bole dpt cover set depan SYM Evo250?? trasa nak sarung kt VTS200 saya..
Back to top Go down
mohdzaki
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
mohdzaki

Posts : 54
Join date : 2011-11-15
Age : 42
Location : Bandar Baru Selayang

COVER SET UNTUK SIPUT. Empty
PostSubject: Re: COVER SET UNTUK SIPUT.   COVER SET UNTUK SIPUT. EmptyMon Oct 07, 2013 6:08 am

Kat Mforce segambut ada jual. Tanya tahun lepas dalam 1.3k kalu tak silap
Back to top Go down
yellow200
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
yellow200

Posts : 68
Join date : 2011-04-26

COVER SET UNTUK SIPUT. Empty
PostSubject: Re: COVER SET UNTUK SIPUT.   COVER SET UNTUK SIPUT. EmptySun Oct 20, 2013 12:04 pm

hayabusa wrote:
hamba ade soalan nak ditujukan kepada otai2 dan org berpengalaman dalam forum ni.
hamba tau yg cover set depan SYM Evo250 bole masuk untuk SYM VTS200.
Tapi agak2 nak bole ke cover set depan Kymco downtown atau Kymco Xciting masuk ke SYM VTS200?
Kalau ade sesiapa yang tau atau berpengalaman bole la berkongsi dgn hamba yg x tau hapa ni, Sebab ade projek untuk siput hamba yg kesepian tu.

Lagi satu, ade sape2 tau mane nak cari kedai airbrush di kawasan Klang/Shah Alam yang murah dan kerjanya cantik,tertarik,menarik kau memang daboom tak? Nak ubah siput ni jadi mcm spiderman ade sarang labah2. hahahaha lol!
SYM evo250masuk ke vts 200 plug & play jer...fit in, la;au masuk brand lain boleh masuk tapi perlukan kepakaran fiberglass dan sebagainya...kalau terer set depan kancil pun boleh masukk:) 

kedai airbrush sekitar shah alam boleh gi arwin airbrush kat Plaza shah alam sentral rasanya...
Back to top Go down
Sponsored content




COVER SET UNTUK SIPUT. Empty
PostSubject: Re: COVER SET UNTUK SIPUT.   COVER SET UNTUK SIPUT. Empty

Back to top Go down
 
COVER SET UNTUK SIPUT.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: