Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mkong
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 253
Join date : 2011-03-25
Age : 42
Location : kulim

PostSubject: Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm   Tue Apr 05, 2011 6:34 pm

Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm.....
RV kat padang kota lama..kul 830mlm...ceng-ceng dr tanah besar malaya..boleh naik feri kul 8mlm kot... jumpa kat padang kota lama....
Back to top Go down
encikgalol
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 321
Join date : 2011-03-24
Age : 35
Location : Cerok To'kun

PostSubject: Re: Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm   Wed Apr 06, 2011 4:09 am

Jom2 mat_kry, zamri pjv.. kita jumpak dgn adik2 drpd NEC.. hahaha..
Back to top Go down
http://www.facebook.com/affeirul
mkong
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full
avatar

Posts : 253
Join date : 2011-03-25
Age : 42
Location : kulim

PostSubject: Re: Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm   Wed Apr 06, 2011 9:04 am

encikgalol wrote:
Jom2 mat_kry, zamri pjv.. kita jumpak dgn adik2 drpd NEC.. hahaha..
jom ar ramai ramai...malam tu sapa ada permit besar boleh la round island tgh2 malam...nak test suluhan lampu original ngan HID...
Back to top Go down
encikgalol
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 321
Join date : 2011-03-24
Age : 35
Location : Cerok To'kun

PostSubject: Re: Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm   Wed Apr 06, 2011 10:16 am

mkong wrote:
encikgalol wrote:
Jom2 mat_kry, zamri pjv.. kita jumpak dgn adik2 drpd NEC.. hahaha..
jom ar ramai ramai...malam tu sapa ada permit besar boleh la round island tgh2 malam...nak test suluhan lampu original ngan HID...

Aku permit besar dulu kini selamanya.. sama mcm ipin.. hahaha
Back to top Go down
http://www.facebook.com/affeirul
zamri_pjv750
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
avatar

Posts : 71
Join date : 2011-03-28
Location : Bukit Minyak, Perai

PostSubject: Re: Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm   Wed Apr 13, 2011 4:05 am

sorry kawan2 aku tak dapat join...9hb lepas aku dah masuk Siam ke PBW2011...benang ni pun baru nampak ja...
Back to top Go down
encikgalol
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 321
Join date : 2011-03-24
Age : 35
Location : Cerok To'kun

PostSubject: Re: Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm   Wed Apr 13, 2011 7:24 am

zamri_pjv750 wrote:
sorry kawan2 aku tak dapat join...9hb lepas aku dah masuk Siam ke PBW2011...benang ni pun baru nampak ja...

Padanla lama tak nampak bro nih.. terlepas phuket bike week rupa2nya.. naik siput gondang ker bro?? hahaha..
Back to top Go down
http://www.facebook.com/affeirul
zamri_pjv750
Newbie Lesen L
Newbie Lesen L
avatar

Posts : 71
Join date : 2011-03-28
Location : Bukit Minyak, Perai

PostSubject: Re: Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm   Wed Apr 13, 2011 5:28 pm

encikgalol wrote:
zamri_pjv750 wrote:
sorry kawan2 aku tak dapat join...9hb lepas aku dah masuk Siam ke PBW2011...benang ni pun baru nampak ja...

Padanla lama tak nampak bro nih.. terlepas phuket bike week rupa2nya.. naik siput gondang ker bro?? hahaha..

ya la galol...aku pi naik siput Gondang...tgk gambaq kat sini:

http://www.facebook.com/album.php?id=100000672396411&aid=51005

refer kat akaun FB aku "atan santos"...kita dah lama member kat FB..hehe
Back to top Go down
mat_kry
Pegawai Tadbir Gred N41
Pegawai Tadbir Gred N41
avatar

Posts : 227
Join date : 2011-03-24
Age : 30
Location : penang

PostSubject: Re: Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm   Thu Apr 14, 2011 5:10 am

alamak..sory bro..baru jaa baca benang nieh...hehehehe

tapi xleh gak..aku ada kat kelantan masa tue...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm   

Back to top Go down
 
Jom-Jom-JOM kita nyam-nyam nasi lemak gurney drive pada sabtu malam 9 hb pukul 9mlm
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» TTS Nasi Ayam...kok kok koooook!~
» TTS Tat Nasi Ayam...ayuh berkokok sekali lagi!~
» akan memliki Vts- ada sket soalan..
» KHASIAT 10 SURAH SEBAGAI AMALAN HARIAN
» Enjin mati secara tiba2 di highway..

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Aktiviti :: Aktiviti 2012-
Jump to: