Anda pemilik motor SYM? Ingin berkongsi pengalaman/pengetahuan teknikal dan sebagainya?Bincangkannya di SYM Owners Forum
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 CVT nut impact socket

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mkgibran
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts : 113
Join date : 2012-09-29
Age : 55
Location : Georgetown Penang

PostSubject: CVT nut impact socket   Sat Aug 24, 2013 11:37 am

Salam, saya nak minta tolong kalau ada kawan kawan yang boleh dapatkan impact socket untuk buka nut CVT ni saiz kalau tak silap 39mm drive 1/2". Kat Penang dah cari dan masih terus mencari tapi masih belum dapat kedai hardware yang menjual socket ni. Dengar kabau kat KL senang dapat - T kasih
Back to top Go down
apaizul
Bapak Budak B Full
Bapak Budak B Full


Posts : 282
Join date : 2012-02-02
Location : Oghe Kelate dok Sg. Buloh

PostSubject: Re: CVT nut impact socket   Wed Aug 28, 2013 12:28 pm

Back to top Go down
mkgibran
Remaja Lesen B2
Remaja Lesen B2


Posts : 113
Join date : 2012-09-29
Age : 55
Location : Georgetown Penang

PostSubject: Re: CVT nut impact socket   Wed Aug 28, 2013 1:24 pm

apaizul wrote:
wsalam bro..baca kat sini...

http://symforumclub.forumotion.com/t712-donation-pembelian-tools-bagi-kegunaan-freeriders
Salam Bro, tima kasih diatas respond tu, cuma part yang cari tak ada pun tercatit kat situ. Impact drill saya dah ada cuma perlukan socket bersaiz 39mm aje untuk buka nut CVT masa nak buat full servicing.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: CVT nut impact socket   Today at 5:59 am

Back to top Go down
 
CVT nut impact socket
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» CVT nut impact socket
» Stupid ball socket flying stands...
» Hamlet by William Shakespeare- About Ophelia
» AMD Opteron 170 2.0 ghz versus AMD 64 X2 4800+ 2.2 ghz
» UNICORN HUNTER: Honda NSX-R GT

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang Teknikal SYM :: Sembang Teknikal SYM VTS/GTS 200-
Jump to: